DolfijnFM | Zanzibar niet te spreken over controle Inspectie

Er werd niets gevonden, want alles was in orde | Antilliaans Dagblad

Eigenaar Bert Evers is niet te spreken over de controle van de Inspectie op Zanzibar. Die viel met twintig man binnen tijdens het happy hour op zaterdag, twee weken geleden.

Intimiderend en met machtsvertoon, zegt Evers. De controle werd vanwege de drukte afgeblazen, maar afgelopen woensdag kwam de Inspectie terug.

Er werd niets gevonden, want alles was in orde. Economie minister Giselle McWilliam heeft verbaasd gereageerd op de uitlatingen van Evers.

Bron: DolfijnFM

7 Reacties op “DolfijnFM | Zanzibar niet te spreken over controle Inspectie

 1. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 2. Trots op Curaçao

  We een beetje overdreven veel inspecteur, 20 man. Ook het tijdstip is discutabel. Je zou denken dat er een persoonlijke vete gaande is. Want als de Minister zelf komt kijken hoe het gaat en daarna laat ze zich niet intimideren als er over de controle iets gezegd wordt. Ik vermoed dat Mc W. wel haar middelvingertje heeft opgestoken richting Bert……

 3. Tijdens een happy hour en dan zelf als inspectieploeg maar weggaan omdat het te druk is??? Volkomen terecht dat daar over gereclameerd wordt. En dat heeft iets met intimidatie te maken zoals de minister beweert.

 4. Fred Schiedam

  Om met zoveel mankracht een locatie binnen te vallen waar niets te constateren valt is grove verspilling van mankracht (en dus geld) door de overheid.
  Een dergelijk optreden is wél gerechtvaardigd als al eerder overtredingen zijn vastgesteld en waarschuwingen zijn gegeven.

 5. Curacao revisited

  Zijn ze hier succesvolle makambas aan het pesten? Als we dadelijk nog de toeristen wegpesten blijft er nog maar weinig over van Curacao

 6. Getuigt van weinig tact en diplomatie om met 20 man op een zaterdagmiddag tijdens de happy hour een horeca gelegenheid binnen te stormen.
  Er zijn andere manieren om vast te stellen of men zich aan de regels houdt zonder de tent zo op stelten te zetten.

 7. Uit ervaring weet ik dat een horeca man altijd klaagt als er controles zijn. Ook als het niet druk is en met 2 man komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *