DolfijnFM | Zorg in Sehos 25 procent duurder

Het is niet duidelijk of de verzekeraars daarmee akkoord gaan of dat je als patient moet opdraaien voor die kosten | Jeu Olimpio

Misschien moet je zometeen zelf opdraaien voor een deel van de kosten als je in het Sehos komt te liggen.

Het ziekenhuis heeft de tarieven voor particuliere patienten met gemiddeld 25 procent verhoogd, weet het Antilliaans Dagblad.

Het is niet duidelijk of de verzekeraars daarmee akkoord gaan of dat je als patient moet opdraaien voor die kosten.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Zorg in Sehos 25 procent duurder

 1. En het was al veel duurder voor particulieren omdat de specialisten de tarieven verhoogd hebben en de verzekering daar maar 40% van vergoed. De zorg wordt duurder, ze zetten de overheid en svb voor het blok, en als die niet betaald moeten de 10% particulieren voor alle tekorten opdraaien

 2. John Bash

  Het wordt eens tijd dat de Curacaose pers iets gaat onderzoeken.
  In dit geval: Pers ga informeren bij de verzekrings maatschappijen hoe het precies zit. In plaats van te melden dat het niet bekend is of de verz. maatschappijen daarmee akkoord gaan.
  Zo kan ik ook schrijven: Er moet 1 gulden betaald worden door toeristen om gebruik te maken van de ferry als de pontjes brug open is.
  Het is niet bekend of Chata ermee akkoord gaat.

 3. Wat te denken van de verhoging van de tarieven door huisarts en medisch specialist per 1/1/19 met soms wel 50 tot 90 % …………. Hoezo gezondheidszorg betaalbaar houden op (ziek??) Curacao. De overheid moet heel simpel vaste tarieven vaststellen om deze (medische) hebzucht een halt toe te roepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *