DolfijnFM | Zware jongens terug op Curaçao

Overplaatsing gevangenen van NL terug naar Curacao | Extra.jpg

De groep gevangenen die eind 2014 vanuit SDKK naar Nederland werden overgeplaatst, komt weer terug. Gisteren werd de eerste zware jongen met de KLM afgeleverd en geboeid en geblindoekt het vliegtuig uitgeloodst.

Destijds ontdekte Justitie een groot ontsnappingsplan en werd militaire bijstand uit Nederland gevraagd om de gevangenis te bewaken. Justitie doet geen mededelingen over de operatie.

Bron: DolfijnFM

9 Reacties op “DolfijnFM | Zware jongens terug op Curaçao

 1. Ik ben 100% voor de doodstraf voor deze en andere criminelen.

  En begin nu niet te zeuren over niet humaan zijn. Niet humaan zijn is een oudje dat een leven lang hard gewerkt heeft laten leven van een AOV van 900 gulden per maand en luie criminelen opsluiten wat 10,000 gulden per maand kost.

 2. Leuk gezelschap voor Schotte!

  Benieuwd of Pik Pisas met deze jongens en Schotte in Bon Futuro op de foto gaat, voor de volgende verkiezingen.

 3. @ericlapas, Zijn anders de advocaten van deze criminelen (Vaders, Jansen, Peppie en Kokkie) die altijd willen dat deze boys in Curacao in de gevangenis gaan…

 4. ericlapas

  Als dit maar goed gaat. Er zijn steeds meer rivaliserende bendes in de gevangenis dat het steeds moeilijker wordt om ze uit elkaar te houden.

  Straks hebben we hier Amerikaanse toestanden waarbij criminelen gezond de gevangenis in gaan en tussen 6 planken eruit komen.

  Dit allemaal terwijl in Nederland gevangenissen leeg en in de verkoop staan. Dit is puur pesterij, Nederland kan makkelijk een groot deel van de gevangenen overnemen. Blijkbaar is Nederland niet om ons te helpen maar om te pesten want Nederland weet dat onze gevangenis niet eens een wip kamer heeft.

 5. Het mag allemaal wat kosten.

  Wat mij betreft hadden ze ze boven de oceaan uit het vliegtuig gegooid.

 6. Abraham Mossel

  De toekomstige holmaten van G S & G J , E.W, P pikki, W.W, C.C, A.T, J.C, . En als “Nini” gaat kotsen zullen er nog velen meer gaan volgen, dan is het einde nog niet in het zicht Jasje!😨

 7. MFK en KdnT stemmers

 8. “Dusjiiii hende”

 9. Bon bini.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *