Eerste kamer | Interparlementair Koninkrijksoverleg op Sint Maarten afgerond

Met afsprakenlijst

IPKO 2019 | Eerste kamer

Een parlementaire delegatie van de Eerste en Tweede Kamer nam van dinsdag 8 januari tot en met vrijdag 11 januari deel aan het Interparlementair Koninkrijksoverleg (IPKO) op Sint Maarten. Het driedaags overleg werd afgesloten met het tekenen van de slotverklaring.
Gedurende het IPKO vergaderden delegaties van de Staten-Generaal en van de Staten van Aruba, Curaçao en Sint-Maarten onder voorzitterschap van de Statenvoorzitter van Sint Maarten, mevrouw Sarah Wescott-Williams, over belangrijke thema’s die alle landen van het Koninkrijk aangaan.

De centrale thema’s voor dit IPKO waren de onderlinge samenwerking, recente ontwikkelingen in Venezuela, het voorstel van Rijkswet Koninkrijksgeschillen en structurele verkiezingswaarneming.

Afsprakenlijst IPKO 2019

Interparlementair Koninkrijksoverleg (IPKO) van start (Programma en samenstelling Nederlandse delegatie)

Bron: Eerste kamer

3 Reacties op “Eerste kamer | Interparlementair Koninkrijksoverleg op Sint Maarten afgerond

 1. Menki Rojer wordt door heel veel mensen momenteel als gek, niet goed bij zijn hoofd bestempeld.
  Hij praat, beter gezegd, hij schreeuwt constant nonsens. Hij beweert dat Curacao Maduro van Venezuela moeten slijmen, want anders gaat Curacao ten onder als Maduro de Kraan dichtdraait.
  Venezuela is momenteel helemaal naar de knoppen en kan jamer genoeg de komende tijd moelijk de kop boven water houden.
  Menki begrijpt dat niet.
  Voor mij hoort hij dus thuis in de Capriles Kliniek.
  Een van de velen die ang 12.000,– p.m. verdienen door nonsen uit te kramen. Hasta cuando!!!!!!!

 2. De Rechtsstaat

  Lang leve de vrijheid van meningsuiting dat randdebielen, al(l)a “Hans”, ook hun namen op muren en glazen mogen schrijven.

 3. Het kleine k*t eilandje werd in Nederland al niet serieus genomen door haar parlement vol strafbladen en haar belangrijkste export produkt, de criminaliteit, maar als je dan bij dit overleg ook nog komt opdraven met Menki Rojer en Pik Pisas dan wordt je gewoon ronduit uitgelachen.

  Menki Rojer:
  https://www.knipselkrant-curacao.com/brief-van-rijn-rojer-functioneert-niet/

  Om over lolo van Soto, de krijsende kabriet Pik Pisas, lid van de criminele MFK en voorheen kopieerapparaatbediende bij de politie van, jawel, Bandabou nog maar niet te spreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *