Eldon Sulvaran: ‘Wilsoe is een held’

 Eldon' Peppie' Sulvaran - Sulvaran & Peterson Lawyers

Eldon’ Peppie’ Sulvaran – Sulvaran & Peterson Lawyers

Volgens Eldon ‘Peppie’ Sulvaran is collegaadvocaat Everett Wilsoe een held omdat hij heeft besloten uit de Orde van Advocaten te stappen. Dat heeft Sulvaran gisterochtend bij het nieuwsprogramma van Radio Mas laten weten.

,,Naar mijn mening is Wilsoe een held om wat hij heeft gedaan. Maar hij had ook geen keuze. Tussen ons is er een vriendschap gaande van heel wat jaren.”

,,Als hij dit niet had gedaan, zou ik mijn respect voor hem hebben verloren. Vergeet niet, ik heb Wilsoe getraind. Hij is bij mij in de leer geweest als jonge advocaat”,

zo gaf Sulvaran gisterochtend te kennen tijdens het nieuwsprogramma van Dwight Rudolphina. In datzelfde programma liet Sulvaran, tegen wie Caroline Fiévez een klacht heeft ingediend bij de Raad van Toezicht (tuchtcollege voor advocaten), zich fel uit over de deken.

Direct na introductie van Rudolphina stak Sulvaran van wal: ,

,Fiévez is een miserabele, racistische en corrupte makamba.”

De advocaat liet weten dat er geen plek op Curaçao moet zijn voor dit soort Nederlanders die denken dat ze beter zijn dan de rest en nimmer in de Curaçaose cultuur integreren. Fiévez wilde hier gisteren niet op reageren.

Bron: Antiliaans Dagblad

0 Reacties op “Eldon Sulvaran: ‘Wilsoe is een held’

  1. haha wie is hier nu racistisch peppie?!

  2. Als ik Fiévez was zou ik hierop ook niet reageren. Vgs mij is de man volstrekt knettergek.
    Gewoon samenraapsel bij elkaar.

  3. HAHAHA!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *