Expo ‘Stilleven & modelschilderen’ in Landhuis Bloemhof

As donderdag is er een Expo ‘Stilleven & modelschilderen’ in de nieuwe studio van Landhuis Bloemhof

As vrijdag 9 oktober is er een overzichtsexpo ‘Stilleven & modelschilderen’ in de nieuwe studio van Landhuis Bloemhof

Expo ‘Stilleven & modelschilderen’ In de nieuwe studio van Landhuis Bloemhof zal morgen tussen 16.30 en 18.00 uur een overzichtsexpositie worden gehouden van schilderijen van de studenten die aan de workshop ‘Stilleven & modelschilderen’ hebben meegedaan. Resultaten van workshop door Bart Pass Het adres is Santa Rosaweg 6, naast café Tap maar In. Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van Landhuis Bloemhof die tevens de parkeerplaats is van Tap maar In. Neem voor meer informatie contact op met Arthur Oster via telefoonnummers 5601838, of via [email protected] hof.cw.

Van 29 september tot en met 10 oktober werden achtereenvolgens een model- en stilleven- workshop gegeven in Landhuis Bloemhof onder begeleiding van Bart Pass. Hij is speciaal naar Curaçao gekomen om deze workshop te geven en is de assistent van professor Gregg Kreuts aan het beroemde instituut ‘The Art Students League of New York’.

Pass is de tweede docent van de academie uit New York die een cursus verzorgt bij Landhuis Bloemhof. In 2011 gaf prof. Leonid Gervits al een modelschilder-workshop. Cursisten die mee hebben gedaan zijn: Monique da Costa Gomez, Shareen Perret Gentil, Victor Bergisch, Jeanine Celestina, Maup Lanjouw, Garrick Marchena, Arthur Oster, Diane Copini-Rigaud, Karin van Batenburg, Mary Felizm Cristina Zárate, Edward Chirino, Hilda de Windt-Ayoubi, Richard Doest en Saneeya Kanga.

Entree voor de expositie is gratis en allen zijn welkom om de werkstukken te bezichtigen en tevens Bart Pass te ontmoeten. www.bloemhof.cw

Persbericht Landhuis Bloemhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *