Extra | A deshasí di mas ku 250 kilo di karni na Goisco Wholesale Club


Na Goisco Wholesale a deshasí di mas ku 250 kilo di karni.

Ainda e karniseria no ta 100% apto pa kliente

Bron: Extra

7 Reacties op “Extra | A deshasí di mas ku 250 kilo di karni na Goisco Wholesale Club

 1. Joep Meloen

  @ Ericlapas,

  Veel vlees komt binnen in grootverpakking en wordt dan verwerkt tot kleine verpakking. Die kleine verpakking krijgt dan een andere barcode dan de grootverpakking.
  A.g.v. het door de overheid ingevoerde kassasysteem hebben veel bedrijven niet de juiste software voor de logistiek. Daarbij komt ook nog eens dat we hier inderdaad mijlen ver achterlopen t.o.v. bv de VS of Europa.
  Ik durf er veel geld om te verwedden dat het vervangen van 1 barcode grootverpakking door 10 barcodes kleinverpakking software matig niet mogelijk is.

  Bovendien is het personeel inderdaad slecht opgeleid. Zij zijn inderdaad niet in staat de meest basic onderdelen van logistiek en food safety te begrijpen. Dat kun je ook afleiden uit de GGD test, waar men vrolijk (en zonder schaamte) in een multiple choice vraagt wat ‘hygiëne’ is. 1 mogelijk antwoord is dan ‘het is een dier uit Afrika’. Dat is dus globaal het niveau van de test en desondanks zakken er nog steed mensen voor deze test. Geeft wel aan met welke vooropleiding velen hebben gehad.

  Willen we als maatschappij een stap vooruit maken dan zullen we echt op alle vlakken meer gemotiveerd te werk moeten gaan. Dat past echter niet in de cultuur alhier, we houden meer van ‘rotzooi maar aan’. Is ook een instelling, maar dan moeten we niet zeuren wanneer een ander meer rotzooit dan dat je zou mogen verwachten.

 2. Iedere kilo is al te veel!

  Hoe je het went of keert!

  Ku tur rason tin bululu pasombra no ta Goisco só pero kasi tur supermerkado ku fecha di karni a kaduká.

 3. Elaps

  Kun je die rekensom met die 250 kg vlees nog eens maken maar dan uitgaande van bijvoorbeeld 175 personen die elke dag vlees eten ?
  1000 mag ook.

 4. ericlapas

  Stel dat ik elke dag vlees eet, dan doe ik ongeveer 3,5 jaar over om 250 kilo vlees op te maken. 250 kilo betekent, geen voorraadbeheer of een slecht voorraadbeheer systeem. Het lijkt wel alsof wij hier in de stenen tijdperk leven. Een goed beheersysteem kan tegenwoordig volledig automatisch. Alle artikelen zijn voorzien van een barcode aan de kassa hoeft alleen de barcode gescand te worden en alles wordt automatisch bijgewerkt ook de voorraad, bestelling, journaalposten, winst en verliesrekening enz. enz. In feite heb je alleen iemand nodig om de kassabonnen te controleren. Ik blijf erbij de werknemer van tegenwoordig moet zich blijven scholen wij hebben te veel mensen in alle sectoren van de samenleving, die werkzaamheden verrichten die makkelijk geautomatiseerd kan. Ik denk dat het langzamerhand tijd wordt voor de eerste kabinet @ericlapas maar de bevolking moet het wel waard zijn.

 5. niet = net

 6. Zouden ze mooi worst van kunnen draaien, niet zoals vroeger bij Flipse

 7. 250 kilo no ta asina hopi -tur e bululu por a hasi kos diferente-natural mi no ta acuerdo ku kos danja-pero 25o kg ta tiki-no hopi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *