Extra | Denunsia kontra di Pobresa ekstremo di kua 3 mucha ta víktima


Bron: Extra

16 Reacties op “Extra | Denunsia kontra di Pobresa ekstremo di kua 3 mucha ta víktima

 1. A.Mossel schreef;
  “@ Mano, bedankt voor je wetenschappelijke geschiedenis onderzoek, alleen denk ik dat er weinig tot geen interesse is op het forum om deze onzin te lezen. Het is beter je bij de feiten te blijven.”….aldus A. Mossel

  @Mossel, la me dit zeggen, en dat gezegd hebbende, bedoel ik te zeggen dat ik iets ga zeggen, maar in dit geval zeg ik niks, want het wordt schrijven. 😆

  Het is helemaal geen onderzoek, elk kind dat een beetje kan (na)denken zal ongetwijfeld tot (ongeveer) dezelfde conclusie komen. In m’n vorige reactie die overigens niet voor jou bedoeld was noch is, zitten een paar feiten besloten waar de halve wereldbevolking weet van heeft. Wat meer is zijn m’n eigen gedachten. Of denk je soms dat hetgeen ik eerder schreef nieuw is? Bovendien stommeling, waarom heb jij het dan wél gelezen? Dat rijmt niet met de door jou gemaakte opmerking. Je had het gewoon niet moeten lezen joh… 😆

  Tenslotte, hoe haal je het in je mosselse kop om te denken dat ik, met m’n bijna 20 jaar fora-ervaring, na zo lange tijd op tig fora mijn onzin geschreven te hebben, me een zier aantrek of er geen of weinig interesse op het forum bestaat om mijn onzin te lezen? Heb ik het dan voor het forumgepeupel geschreven? Heeft Mossel dan niet gemerkt aan wie genoemde reactie gericht is? Ook van hem verwachtte ik helemaal geen reactie. Het is een doodgewone reactie oftewel een beargumenteerde geschreven statement zoals ik al heel vaak heb eentje heb geschreven, dus niets nieuws, ben een forumveteraan l.o.lo. 😆

  Hm, en toch fluistert het duiveltje op mijn rechterschouder me in dat ‘jij Mossel’, wel degelijk vol verwachting op een tegenreactie van ‘mij Mano’ zit te wachten… 😆
  Hier ist ie dan Mossel, met een glimlach en immens plezier (en lol) geschreven! 😆 🙂 😆

 2. @Mossel als dat waar is waarom is er geen enkele journalist die dat ooit heeft onderzocht?

 3. Abraham Mossel

  @ plasje, ja 80 miljoen per jaar, het is echt waar.

 4. Beste @Mossel, 80 miljoen per jaar naar Reda Social? Lijkt mij sterk weet je dat zeker? Wie controleert de boeken SOAB? Herman George is toch de vader van die andere George? De rat.

 5. Abraham Mossel

  @ Mano, bedankt voor je wetenschappelijke geschiedenis onderzoek, alleen denk ik dat er weinig tot geen interesse is op het forum om deze onzin te lezen. Het is beter je bij de feiten te blijven.
  @ Lapje(alia Lap zwans ) troll en vazal van maffia vriend Gerrit (roofvogel de Raaf, alles wat jij uitkraait is KAKE NIEUWS.
  Mijn vraag is en blijft. Waar zijn al die miljoenen gebleven die er per jaar ontvangen worden door Reda Social ( 80 miljoen p j ) voor dit soort zaken. Kan Herman George, jaren lang directeur van deze niet te controlerende stichting ff uit leggen. Ik kom ongeveer op een bedrag van meer dan 1 miljard in de bestaan tijd met u als directeur.

 6. @joep Baboen schreef op 25 dec om 04:59;
  “En kom niet bij me aan dat het racistisch is of dat ik niet weet waar ik het over heb. Dit soort situaties zijn de oorzaak dat kinderen opgroeien tot gewetenloze monsters. Dat kan met deze kinderen, door nu in te grijpen, nog worden voorkomen.”

  Nee Joep Baboen, je bent geen racist, je bent een stommeling die niet verder kán en/of durft te denken dan hetgeen jou aangeleerd is. Jij bent trouwens niet de enige stommeling, er lopen op alle continenten die deze wereld rijk is werkelijk hele hordes volksstammen rond die men gerust als ‘soorten van stommelingen’ zou kunnen en mogen betitelen. Stom betekent niet perse dom, dat voor de goede orde.

  De hele rassentheorie is gebaseerd op angst, leugens, vergissingen, angst voor verlies van territorium en gevoelens van superioriteit t.ov. de andere soort. Anders gezegd, de mensbeestelijke behoefte aan macht over anderen en over het grondgebied die zij bevolken of bewonen is het gevolg van misschien wel natuurlijke innerlijke angst die de doorsnee mens niet wenst te erkennen, ook al begrijpen sommigen wat het is of hoe het in elkaar steekt..De koers van de mensheid op deze wereld is niet te stoppen.

  Deze wereld wordt momenteel door 1 mensenras bevolkt, ingedeeld in soorten met uiterlijke verschillen, het gaat niet om rassen! Waarom 1 mensenras? Een heel simpel voorbeeld, zoniet de allersimpelste, is het feit dat Joep B. ook een Hottentotvrouwtje. Papoeavrouwtje of Eskimovrouwtje zou kunnen bevruchten en zodoende vader zou kunnen zijn van een gemengde kroost. Of z’n dochter die misschien een Papoea man huwt met bijkomende konsekwentie dat Joep B. schoonvader had kunnen zijn van een Papoea schoonzoon, dus grootvader had kunnen worden van half Hollands-Papoeaanse kleinkinderen, die overigens al bestaan in Nederland. Het dier/beest mens kan immers geen kinderen verwekken met of bij een ander diersoort dan alleen maar haar eigen soort..

  Een ander simpel voorbeeld dat er maar 1 enkel mensenras bestaat, in ieder geval op deze wereld, is het feit dat de eerste geslaagde open harttransplantatie die plaatsvond te Kaapstad in 1962 in ZuidAfrika, dat het een donorhart van een zwarte man betrof dat in een blanke man is geplaatst. Wat zoveel wil zeggen dat het geen zier uitmaakt of een beestmens blank, zwart, bruin, geel, rood of blauw is, de organen zijn idem! En kom mij niet aan m’n neus hangen dat het niet zo is!

  Superioriteitgevoelens is de mens eigen, er zijn geen andere dieren bekend waar die gevoelens een rol spelen. Het superioriteitsgevoel speelt overal en binnen elke gemeenschap, soort, groep, land, klasse etc. Het is geen blank/geel/zwart/bruin of blond haar issue, op alle continenten zijn er groepen of volkeren die menen superieur te zijn aan een ander volk, zowel in Europa, in Azië, Afrika, de Americas enz. In Nederland voelen autochtone Nederlanders zich ook beter dan een andere groepen autochtone Nederlanders, dat weet ik omdat ik niet in 1 wereld ben blijven hangen, maar in verschillende werelden heb vertoefd en geleefd. Curaçaoënaars zijn niet anders, op Curaçao is vooral klasse discriminatie een issue. Het zijn voornamelijk aannames die mensen ertoe zetten zich beter te achten dan anderen. Alleen wordt het nergens zo openlijk besproken.

  Trouwens, zoals ik al eerder schreef, het is niet specifiek Nederlands of iets van de blanke soort, maar op zich is discriminatie en zich beter voelen dan een ander is des mens! Ook in Azie en Afrika zijn er soorten volkeren die zich beter achten dan andere Aziatische of Afrikaanse soorten. Onderscheid maken is een typische beestmenselijke eigenschap. Het zal nooit verdwijnen, ondanks de door schade en schande wijs geworden beestmens..

  Maar al die wijsheid ten spijt zal het hen, de beestmensen, niet beletten/tegenhouden om elkaar letterlijk te vernietigen. Ondanks de Holocaust e.a. beruchte genocides zal uitroeiing van de andere als minder beschouwde, onderdeel van de menselijke natuur blijven. Met geen beschaving zal het kunnen worden voorkomen. Ik vind het zelfs erg jammer dat ik moet sterven, want ik zou zo graag willen meemaken wat de mensheid de komende eeuwen te wachten staat. Ik vind het zo spannend. Ik blijf erbij dat de mens uitgeroeid moet worden, óf gewoon ophouden naar eigen inzicht met zeiken over wat wel of wat niet goed is. De mens is een verdorven mislukte ras, arrogant, wreed en afschrikwekkend.

  @Joep Baboen schreef;”
  “De kinderen kunnen er niets aan doen, maar die moeder moet het onmogelijk worden gemaakt om ooit nog kinderen te krijgen.”

  Wauw, ook weer zo’n ondoordachte opmerking Joep B.
  Je schrijft dat die kinderen er niets aan kunnen doen dat ze ter wereld zijn gekomen, maar geldt dat dan ook niet voor de moeder? en haar ouders? En voor jouw verwekkers? En voor jou zelf ook? Jij kan er toch ook niets aan doen dat je op deze wereld bent beland, niemand, maar dan ook geen mens op deze planeet kan er iets aan doen dat zij geboren zijn!

  Dus wie ben jij dan wel Joep B. om zo belerend te verkondigen dat arme mensen geen kinderen mogen produceren? Waar haal je de brutaliteit vandaan joh!? De wereld behoort jou niet toe, haal dat ajb uit je kop. En dit geldt ook voor de andere stommelingen op dit forum die zich net als jij menen het recht te hebben om anderen te beoordelen of te veroordelen, jullie zijn geen haar beter, maar gewone leden van een mislukte diersoort; ‘de mens’!

  Zolang de wereld door onrecht en ongelijkheid wordt geregeerd, zal er geen verandering komen, de wezenlijke verschillen tussen mensen zullen blijven bestaan, verschillen die er logischerwijs toe leiden dat voortdurende conflictsituaties aan de orde van de dag zijn. De beestmens is slecht nieuws, een mislukt natuurprodukt, volgens sommigen door een god geschapen, maar godverdomme toch, wat een feilbare god is hij, zij of het, om zo’n onvolmaakte mens te scheppen!

  @en Joep Baboen schreef ook schaamteloos;
  “Dit soort situaties zijn de oorzaak dat kinderen opgroeien tot gewetenloze monsters.”

  Ha ha ha ha ha, en dat zegt Joep B. die zelf ook een gewetenloos monster is. In wat voor situatie heb jij je dan bevonden dusdanig dat je zo’n monster bent geworden Joep??
  Iemand die het toejuicht dat er duizenden mensen afgeslacht worden door een gewetenloze sociopatische Philipijnse monster genaamd president Duterte, en daarbij bovendien schreef dat ‘we’ zijn voorbeeld moeten volgen op Curaçao, heeft naar mijn mening geen enkel recht van spreken!
  Je bent een massamoordenaar Joep M., ook als je het alleen maar denkt en oppert, maar wel té laf bent om het zelf uit te voeren, bén je en blijf je in mijn ogen een moordenaar, je deugt niet Joep, je bent bruin en hartstikke fout!! 😆

 7. Beste @Bert, “trago meisjes” zijn geen YDK. Ik vind het onderwerp te serieus voor flauwe grappen.

 8. Lapas: ‘wat ik allemaal voor de minder bedeelde heb gedaan’.

  Ja, Lapas, we weten dat je trago meisjes mee naar huis neemt.

 9. Aan de reacties hier te lezen, blijkt dat de meeste reageerders niet bekend zijn met het fenomeen armoede. Even een correctie, ik heb het programma van Antonieta Dap gezien, het gaat niet om de hulpvraag tijdens de politie inval maar de moeder heeft eerder meerdere malen bij Koeiman aangeklopt.
  Blijkbaar als het gaat om het helpen van een familie lid aan een mooi baantje, vind iedereen het oké.

  Wat de reactie van @Chris Schmitz betreft, Ericlapas is een socialist in hart en nieren dus dat zeg genoeg (ik kan jou een lijst toesturen van wat ik allemaal voor de minder bedeelde YDK heb gedaan maar ik heb het niet voor mijzelf gedaan).

  Nu ben ik bij @Joep Meloen beland, “Kan iemand mij uitleggen waarom deze ‘moeder’ 3 kinderen heeft terwijl ze niet eens een dak boven haar hoofd heeft.” Het is vrij simpel @Joep, elke keer als een moeder bedrogen wordt, denkt zij dat de volgende wel de echte zal zijn en goed voor haar kinderen en misschien ook voor haar zal zorgen. Het is vaak juist de wil van de moeder om een beter toekomst voor haar kinderen te creëren dat haar een makkelijke prooi (wegwerp artikel) van deze charlatans maakt (nu weet jij het ook).

 10. @ Meloen,
  Net [email protected] en @ Fix, is de eerste reactie ‘straffen’. Past gied bij de mentaliteit van de huidige coalitie. Ik durf te beweren dat voor minder geld dat in InselAir is gestopt een groot deel van deze problematiek aangepakt kan worden.

  MAN heeft bij haar omdoping ook haar sociale gezicht verloren.

 11. @Fox
  “Bo futuro ta den bo man”? Het zou helpen als de overheid enigszins faciliteerd (en dat de gekozen politici niet alleen met zichzelf bezig zijn).

  Maar typisch weer een partizane reactie van @Fox (of fix) waar niemand niets mee opschiet; “Hij was niet eens aanwezig tijdens de inval. Dat was de minister van Justitie“ (m.a.w. niet MAN maar PAR). De afgelopen maanden hebben wij de ‘integriteitsgehalte’ van de huidige coalitie kunnen aanschouwen.

  Ontkennen van sociale problemen als aangekaart in dit artikel (wat overigens één uit vele duizenden is), worden met de dag groter omdat de bewindvoerders alleen, net zoals jij, bezig zijn elkaar de zwarte piet toe te schuiven. Ondertussen gaat de Curaçaose economie elke dag een stapje verder achteruit.

 12. @Schmutz,
  Ooit gehoord van (het traditionele systeem) ‘It takes a village to raise a child’? Misschien zouden zij jou de ‘keyboard en internet’ moeten ontnemen vanwege idiote reactie(s).

  Het krijgen van yu(nan) ‘sin dolor’ wordt nog altijd levendig gebezigd. Ik zou zo twee voetbalelftallen kunnen samenstellen. Wat tevens aangeeft hoe groot het probleem inmiddels geworden is mede dankzij one politieke bewindvoerders.

  Het hoeft niet ver reikend te zijn als (informeel) adopteren. Een extra broodje met zoon of dochterlief mee naar school. Voetbalschoenen die te klein zijn geworden maar toch nog ‘wat strijd’ in zich hebben. Enz. enz.

 13. Kan iemand mij uitleggen waarom deze ‘moeder’ 3 kinderen heeft terwijl ze niet eens een dak boven haar hoofd heeft.
  Kinderen krijgen schijnt een recht te zijn, maar zoals Chris Rock al zei: ‘just because you CAN have children, it does not mean it is a good idea’.

  De kinderen kunnen er niets aan doen, maar die moeder moet het onmogelijk worden gemaakt om ooit nog kinderen te krijgen. Deze kinderen moeten gewoon richting adoptie, want dit soort idoterie slaat absoluut nergens op.
  En kom niet bij me aan dat het racistisch is of dat ik niet weet waar ik het over heb. Dit soort situaties zijn de oorzaak dat kinderen opgroeien tot gewetenloze monsters. Dat kan met deze kinderen, door nu in te grijpen, nog worden voorkomen.

 14. Dit gezin heeft zogenaamd niks maar er stonden wel voor de inval 24/7 full blown gestolen airco’s op gestolen elektriciteit te draaien. Koeiman heeft helemaal niets beloofd. Hij was niet eens aanwezig tijdens de inval. Dat was de minister van Justitie. Het is namelijk niet de taak van een minister om op persoonlijk niveau zaken te regelen voor iemand, zoals men jaren hier gewend is. Dat is de voedingsbodem voor corruptie. Daar zijn andere gespecialiseerde en gesubsidieerde instanties voor verantwoordelijk. Bovendien waar blijft de verantwoordelijkheid van deze vrouw die maar lukraak criminele kinderen blijft krijgen? Een keer haar huis schoonmaken lijkt evenmin een overbodige luxe.

  We moeten eens ophouden op dorpsniveau te blijven denken en handelen, terwijl Curaçao er prat op gaat om zich land te noemen. De overheid is niet overal verantwoordelijk voor. Je bent in eerste instantie zelf verantwoordelijk voor je leven. De slogan van de MAN was niet voor niets “Bo futuro ta den bo man” en dat is een waarheid als een koe.

 15. Chris Schmitz

  Zou het een idee zijn om alle ouders die jarenlang bewezen hebben geen kinderen te kunnen opvoeden de ouderlijke macht te ontnemen?
  Als al de schreeuwers die toekijken en er schande van spreken elk een kind zouden adopteren zou een groot deel van de problemen opgelost zijn.
  Dit traditionele systeem staat bekend als het krijgen van een “yu sin dolor” en heeft in het verleden vaak goed gewerkt.
  Bon Pasku

 16. Nu hoort iedereen het van iemand anders, Koeiman heeft deze gezin hulp beloofd maar was weer een valse belofte zoals wij van koeiman gewend zijn.

  Dat deze man het woord armoedebestrijding in de mond durft te nemen is ongelooflijk het lijkt alsof de man geen hart heeft.

  De man zal straks met de feestdagen zonder wroeging een fles Dom Perignon openmaken wetende dat hij deze gezin letterlijk in de kou heeft laten staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *