Extra | Journaal 16 augustus 2019


Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands.

Bron: Extra

8 Reacties op “Extra | Journaal 16 augustus 2019

 1. Volgens @Henk, “wel erg mondi met in leggings geperste vette lijven.” Volgens mij hoeven wij ons niet voor armoede te schamen.

  @Abraham, “geen zebrapad gezien nog voor nog achter het stoplicht.” Inderdaad was heel slecht te zien en wij sturen Parlementariërs business class naar verkeersbeurzen in Europa, schandalig.

  Volgens Imro Zwerver is het dochtertje van de dader door slachtoffer hulp opgevangen. De vraag is, wat voor slachtoffer hulp? Ik zag de vader die net gezien heeft dat zijn kind en partner door een gekke is doodgereden en slachtoffer hulp laat hem vervolgens op zijn brommer stappen en naar huis rijden?

  Er was ook een meneer die eerste hulp heeft verleend en deze mocht van slachtoffer hulp na afloop gewoon naar huis lopen? De vraag is weet Imro Zwerver wel wat slachtoffer hulp is? Als @Henk dat bedoeld met mondi bewoners, geef ik hem gelijk.

  Wat mij opviel is dat de baby vast op de motor kap zat en zowel de politie en de ambulance personeel had niet de apparatuur bij zich op het kindje los te krijgen.

  Het is diep en diep triest op dit eiland, wij kunnen mensen als Wiels bedanken die “NO” schreeuwden tegen Nederland. Laga nos sufri awor.

 2. Zag de foto’s van de familie in de krant vandaag, en dat is wel erg mondi met in leggings geperste vette lijven.

  Leek de familie Henriquez uit Aruba wel.Ik zou met carnaval nog niet zo de straat op durven.

  Vraag is nog of de chauffeur naast zijn Gerrit Schottiaanse snelheid ook door rood is gereden.

  Jammer voor hem dat Irma Lips hier geen rechter meer is.

 3. Abraham Mossel

  @ Plasje ik heb op tv de beelden gezien, en heb helemaal geen zebrapad gezien nog voor nog achter het stoplicht.

 4. Graai & de Raaf Consultants

  Wat hebben de 7 parlementariërs die naar de peperdure verkeersbeurs zijn gegaan hierover te zeggen?

 5. Curacao revisited

  “Ze realiseren zich niet dat deze waardeloze op geld beluste bestuurders het leven van mensen voor generaties beïnvloeden.”
  Eens dat er ook eens wat verantwoording vanuit de minister kan plaatsvinden voor het record aantal ongelukken (chapeau).
  @Drechi: kan je 3 voorbeelden noemen van Curacaose rolmodel ministers, die als voorbeeld kunnen dienen voor anderen? Misschien 2? Misschien 1?

 6. Niet dat het bij dit incident een rol speelde maar hoe kan het nou dat daar een verkeerslicht is en daarna een zebrapad? De meeste automobilisten gaan voor een verkeerslicht juist gas geven dus kunnen ze niet meer op tijd remmen als iemand het zebrapad oversteekt.

  Laatst heeft Zita Jesus Leito een interim manager genoemd, de diploma’s komen uit zijn reet maar ja de wereld zit vol met gestudeerde randdebielen.

  Veel mensen maken hier een denkfout door te denken, er is een waardeloze minister van verkeer, gezondheidszorg en justitie bij de verkiezingen een nieuwe ronde. Ze realiseren zich niet dat deze waardeloze op geld beluste bestuurders het leven van mensen voor generaties beïnvloeden.

  Laten we de meest waardeloze minister van justitie die we ooit hebben gehad, Pedro Atacho nemen, terwijl de man nu van zijn als politici verdiend geld geniet zijn er mensen die hun geliefden moeten missen toen Curaçao onder zijn bewind een soort wild wild west was.

 7. De auto kwam van de Helmin Wiels boulevard rijden, wat een toeval. Precies op de dag des oordeels op de moord van Helin Wiels.

 8. Moeder en kind steekt even over en een gek rijdt ze dood. Het is diep en diep triest, niemand is veilig op de weg met deze gekken achter het stuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *