Extra | Journaal 9 januari 2020


Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands.

Bron: Extra

6 Reacties op “Extra | Journaal 9 januari 2020

  1. Weer een van onze parels, op een top positie, maar die zelf niets voor elkaar krijgt, en waar je dus niets aan hebt. Wat zou deze “leider” elke maand naar binnen harken?

  2. Lesley kerel, ga airconditioning verkopen op de NOORD-POOL, of verwarming in de WOESTIJN. Gooi een glas water iedere dag in zee en kijk wanneer de zee vol loopt. Als je klaar bent, ga de zandkorrels op het strand tellen. Let ook op de Jebusieten, de Ferezieten, de Amorieten, de kanaänieten, de Edomieten, de Filistijnen, de Sodomieten, de Aserieten, de Enakieten, de Rehobieten etc.etc. Misschien zitten zij al op onze dushi Corsow. YEAH. Lang leve de lol. Olé olé olé olé………………..we are the champions, we are the champions…………..

  3. Mijn hemel wat een clown, Hetzbolla?
    Valt ie onder v Rijn AZ?

  4. Lijkt weer een baantje waar niet veel voor wordt gevraagd en veel voor wordt betaald (uit algemene middelen) hesbolla in Venezuela is bijna met zo waarschijnlijk als IS in Brazilië. Maar wel in het nieuws dus hij heeft ook weer zijn steentje bijgedragen. Subsidie verhoging graag

  5. Abraham Mossel

    @Plasje, Clown is nog netjes uit geduid, hij lijkt meer op de Lolo uit curacrim genaamd Lolo Pik Pisas

  6. De vraag is, hoe serieus moeten ze deze Lesley Fer nemen? De man staat daar gekleed als een clown. Het is op de video te zien dat de toehoorders hun best doen om niet in lachen uit te barsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *