Extra | Wardakosta a konfiská diferente pakete di droga i 30 persona a keda detené

Bron: Extra

6 Reacties op “Extra | Wardakosta a konfiská diferente pakete di droga i 30 persona a keda detené

 1. Abraham Mossel

  @ Maurice, nu je het toch over het mantelpakje hebt. PAR/MAM/PIN hoe zit het met jullie ZIN, om dat viswijf Fraudelyne ex GvM Curcrim eens achter slot en grendel te zetten, maar zo als gewoonlijk, is het altijd een storm in een glas water, zodat er zelf ook lustig op geroofd kan worden. Curacrim het land den Wonderen, zal nooit een stap verder komen,zolang het mondy volk dom gehouden blijft, door geen goed onderwijs.

 2. La Stiwz, ik ben in afwachting van actie van de redactie van KKC naar aanleiding van jouw beledigende posts.

  Waarschijnlijk hebben kalkoen, schoonmoeder en meubelboulevard deze dagen voorrang bij de redactie.

  Hopelijk heeft de redactie een search utility, anders wordt het als ze terug zijn lang scrollen naar jouw beledigingen. Zeker als ze daarbij door de berichten van Mano moeten.

 3. @Maurice: ik dacht dat je beloofd had dat je niet meer meedeed?

  Aan beloftes moeten we dus net zoveel waarde hechten als aan jouw woorden!

 4. Ja, Mosselman, met het sprekende mantelpak Stella van Rijn.

  Door Schottes kont te likken werd zij van koffiedame bij de aannemersvereniging ineens secretaris generaal met een salaris van 20 K.

  Ongelooflijk dat de nieuwe coalitie haar nog gedoogt in die functie.

  Gelukkig hebben ze die domme dikke privefotoslaaf, Ramsay Soemanta, wel eruitgegooid.

  Wat een kwallebal was die Soemanta zeg.

 5. Abraham Mossel

  @ Plasje alia Lap zwans, weet je wat nog veel erger is, dat er iemand met een diplomaten paspoort twee jaar lang volop witte poeder uit curacrim over de hele wereld gebracht als koerier van een Italiaan. Hele horders begeleiding had hij bij zich om zijn bagage te dragen ??. zijn bijnaam was Kaboutertje! coca.

 6. Bij dit soort berichten vraag ik mij altijd af, wat hebben wij bereikt? De grote bazen zitten hoog en droog ergens in hun villa’s in Venezuela of Colombia en de afnemers worden ook niet opgepakt. Het is bijna 2018 en de politie kan deze drugstransporten niet volgen om de drugsbendes op te rollen. Gezien wat de top van de politie en de minister van justitie verdient mogen wij toch iets meer van verwachten? Hier kan ik mij echt boos overmaken, als ik bij mijn werkgever de kantjes van afloop, sta ik de volgende dag op straat en het gaat niet eens om gemeenschapsgeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *