Extra | Zaterdag 23 december 2017

20171223 extra by Black Lion on Scribd


Bron: Extra

Een Reactie op “Extra | Zaterdag 23 december 2017

 1. Als ik hier lees dat het aantal illegalen is vervijfvoudigd, vind ik het een beetje vreemd want Girigorie heeft altijd gezegd dat hij geen enkel idee had van het aantal illegalen. Je kan een boek schrijven over wat de man niet weet.

  Ik ben benieuwd hoe het met de kosten van uitzetting zit want deze mensen moeten te eten krijgen en daarna op het vliegtuig gezet worden dus de vraag is hoelang kan de overheid dit volhouden.

  Behalve de kosten ben ik erg benieuwd hoe het met de rechten van deze Venezolanen zit. Wij kennen allemaal de verhalen van politieagenten in burger die deze vrouwen tot geslachtsgemeenschap dwingen. Het schijnt dat op Hato dagelijks een vleeskeuring plaatsvindt door Douane en immigratie ambtenaren die de vrouwen toelaten met de belofte dat zij die avond voor een blowjob langs komen. Meestal is die jongeheer niet eens schoon dus de kans dat die vrouwen een mondinfectie oplopen is erg groot. Probeer dan in Venezuela medicijnen te vinden als je pech hebt om uitgezet te worden.

  Wat de situatie nog triester maakt is dat sommige Venezolanen hier met hun kinderen illegaal verblijven. Een kind heeft recht op onderwijs of de ouders hier legaal of illegaal verblijven. Ik zie te veel kinderen de hele dag rondhangen vlakbij waar hun ouders illegaal aan het werk is.

  Ik wil niet zeggen dat ik mij schaam dat ik een YDK ben want ik weet dat heel veel YDK’s zijn die het hart op de goede plaats hebben maar door één of andere reden is juist de foute YDK die de politiek in gaat.

  Als ik politici als Cleopa met amper zes klassen lagere school in het parlement met rare brillen op zie, moet ik echt kotsen maar ja ook een Steven Martina met een straatlengte aan diploma’s doet mijn maag omdraaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *