FOK! | Mars na twee maanden gevangen

Monique (DJMO)

Gum mist zijn maatja Mars (rechts) overduidelijk, zo laat baasje Sandra weten.

Goed nieuws voor Sandra, die begin augustus met haar twee katten naar Curaçao zou vertrekken, maar er tijdens het boarden achter kwam er maar één kat in het vliegtuig zat. Haar kat Mars is na ongeveer twee maanden weer terecht. Dat meldt AT5 op haar website.

Sandra schrijft op Facebook: ‘Ik ga feest vieren, de vlag moet uit! Ik moet extra kattenvoer halen en heel veel katten snoepjes! Mars is gevonden en gevangen.’ Ook bedankt zij de dierenambulance en stichting Amsterdamse Zwerfkatten die haar geholpen hebben om haar kat terug te vinden.

Begin augustus vertrok Sandra naar Curaçao om met haar katten Gum en Mars een nieuw leven op te bouwen. Kat Mars zou vlak voor het boarden zijn bench hebben gesloopt en nam de benen.

Gespot op Schiphol
De kat werd drie weken geleden nog gespot op Schiphol. Mars liep daar rond bij de plek waar de vliegtuigspotters zich altijd verzamelen. Gisteravond werd de kat opnieuw gezien door een vrouw uit Badhoevedorp en daarna door een ‘kattenvanger’ van de Stichting Amsterdamse Zwerfkatten.

TUI laat weten nog niet op de hoogte te zijn van het nieuws, maar zijn erg blij voor Sandra en haar katten.

Bron: FOK!

Een Reactie op “FOK! | Mars na twee maanden gevangen

  1. Mars had geen zin om te emigreren. Laat Mars maar in Nederland blijven. Er lopen in Curaçao genoeg katten rond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *