‘Fonseca heeft suïcidale neigingen’

Gevangenis-cel-celstraf

‘Fonseca heeft suïcidale neigingen’

WILLEMSTAD – Burney ‘Nini’ Fonseca, één van de verdachten in de zaak Magnus, heeft suïcidale neigingen. Dat heeft een betrouwbare bron van Nieuws360 gemeld. Om deze reden is Fonseca overgeplaats van Blok 1 naar de afdeling FOBA, waar gevangenen extra worden geobserveerd.

Fonseca kreeg suïcidale neigingen nadat hij had vernomen dat Elvis ‘Monster’ Kuwas in ruil voor bepaalde privileges is gaan praten met het Openbaar Ministerie. Monster zou degene zijn geweest die op 5 mei 2013 politicus Helmin Wiels doodschoot op het strand van Marie Pampoen.

Volgens de bron wordt Fonseca gezien als de link tussen de intellectuele daders en de ‘loopjongens’, de vier verdachten die momenteel worden vastgehouden wegens betrokkenheid bij de moord. Ook zou hij geld van de opdrachtgevers in ontvangst hebben genomen en dat weer hebben verdeeld aan de loopjongens.

De bezittingen van de verdachte zijn na overplaatsing doorgezocht, waarbij 1.000 gulden aan contant geld is gevonden. Hoe Fonseca aan dat geld is gekomen, is niet duidelijk, de verdachte wil tot op heden niet praten. Tijdens de eerste regiezitting in december gaf hij al aan onschuldig te zijn.

Bron: Nieuws360

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *