Geen energie gespaard om Curaçao als bestemming te promoten

WILLEMSTAD — De Curaçao Tourist Board (CTB) laat weten dat het eiland als bestemming onlangs goed vertegenwoordigd was op ‘de belangrijkste toeristische beurs van Venezuela, namelijk de ‘Maracaibo Travel Shop 2013’, die in het Hotel Kristoff georganiseerd werd.

Een deel van het team dat Curaçao op de beurs vertegenwoordigde.

Een deel van het team dat Curaçao op de beurs vertegenwoordigde.

“De belangstelling voor de beurs was groot, onder de bezoekers bevonden zich professionals uit de toeristische sector en publiek, dat zich aan het oriënteren was op de volgende vakantiebestemming”

, aldus de CTB.
Op de beurs wordt een grote variëteit aan producten gepresenteerd waaronder hotels, reisbureaus, toeristische bureaus van alle deelnemende eilanden en landen, vervoerbedrijven die zich op de toeristische sector richten en allerlei andere dienstverlenende bedrijven die van invloed zijn op vervoer, verblijf en ervaringen van toeristen.

De CTB stelt goed gebruik te hebben gemaakt van de vele netwerkmogelijkheden en deel te hebben genomen aan de ‘one-on-one’ meetings.
Tevens waren er verschillende workshops en presentaties die interessant waren voor de reisgenootschappen.

“Gedurende de Maracaibo Travel Shop heeft de CTB dit jaar de verschillende attracties gepresenteerd, die Curaçao als tropische- en handelsbestemming te bieden heeft.
In dit kader is er een presentatie gegeven over de diverse hotels op het eiland en tevens over de mogelijkheden voor de ondernemers om zaken te doen op Curaçao. Er is dus geen energie gespaard om ons eiland als een favoriete bestemming in het Caribisch gebied te presenteren”

, aldus het toeristenbureau.

Naast de EXPO konden de bezoekers ook deelnemen aan verschillende workshops waarbij de deelnemers tevens konden genieten van diverse activiteiten, kunstexposities, cultuur en muziek. Op de tweede dag van de workshops waren er vijf verschillende seminars over toerisme, gegeven door de CTB, Copa Airlines, Baritravel, Education First, Todaraquiba en Discover Bonaire.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *