Geen ruzie Van der Meent en Cooper

Willemstad – Er is geen sprake van ruzie tussen Everardus ‘Efi’ van der Meent en Charles Cooper. Dat laat de bestuurvoorzitter van de MAN tijdens een gesprek met deze krant weten. Van der Meent reageert hiermee op geruchten als dat er met het vertrek van Statenlid Eugene Cleopa fikse ruzie zou zijn ontstaan tussen de voorzitter van het bestuur en partijleider Cooper.

,,En zelfs áls er sprake zou zijn van een meningsverschil, dan wordt dat binnenshuis opgelost”, aldus de bestuursvoorzitter van de blauwe partij.
Twee weken geleden verliet Cleopa met tranen in de ogen vroegtijdig een vergadering van de partijraad in het partijkantoor in Landhuis Morgenster.
Over Cleopa zegt Van der Meent geen kwaad woord.

,,Ik ben goed bevriend met Cleopa. Dat zal door zijn vertrek niet veranderen. Natuurlijk zijn er binnen de partij regels met betrekking tot het meenemen van de zetel en misschien had Cleopa het anders kunnen aanpakken, maar wij zijn nog altijd ‘on speaking terms’. Zelfs met leden van andere partijen is er goed contact, waarom zou ik dan met iemand die jarenlang deel heeft uitgemaakt van de MAN, geen goed contact hebben?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *