Geen vragen in Fòrti

Zo veel mogelijk mensen opgetrommeld en iedereen lachen: Vicepresident van PdVSA Asdrúbal Chávez (links) en premier Asjes (rechts) ondertekenen de MoU.

 Vicepresident van PdVSA Asdrúbal Chávez (links) en premier Asjes (rechts) ondertekenen de MoU.

Willemstad – De aanwezige pers in Fort Amsterdam stelde gistermiddag, bij de persconferentie over het Memorandum of Understanding (MoU) met PdVSA, geen vragen.

Dit uit protest, omdat er in totaal – door alle journalisten tezamen – twee vragen aan premier Asjes en twee aan vicepresident Asdrúbal Chávez van PdVSA gesteld mochten worden. De aanwezige journalisten besloten daarop geen enkele vraag te stellen.

Bron: Antilliaans Dagblad

2 Reacties op “Geen vragen in Fòrti

  1. Ben van A.

    De pers had beter de hele persconferentie kunnen mijden. Dat had een sterker signaal afgegeven. Nu hebben ze gedaan wat Asjes eigenlijk wil: geen vragen stellen en alles netjes rapporteren wat hij voorlegt.

  2. Vrijheid van de pers moet afgedwongen worden op Curacao, dat is zo langzamerhand wel steeds duidelijk, maar wat wil je met een antidemocratisch ingestelde minpres die dat telkenmale weer bewijst.
    Kop houden en doen zoals ik het wil, en anders dan ontzeg ik je de toegang, niet meer vragen stellen dan dat ik toelaat, want anders……….

    Ik hoop dat de pers zich verder zo blijft opstellen zoals ze dat nu doen, en zich niet verder laten intimideren, maar juist steeds kritischer worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *