GeenStijl | Oppositie voorkomt staatsgreep door de VVD

Nou, nie wieder Stef

Landgenoten! Goedemorgen in Bevrijd Nederland. Onze natie is aan een staatsgreep ontsnapt.

De Tweede Kamer heeft ternauwernood een kabinetscoup door de vvd weten te voorkomen. Minister Blok probeert een paniekwet door te duwen waarmee het kabinet PER DECREET zou kunnen regeren “als de Brexit uit de hand loopt.”

Als Nederland vanaf de Pier van Scheveningen toekijkt hoe Albion een Atlantisje doet na de Brexit, wil de vvd achter onze rug een staatsgreep plegen, van heel Nederland een bier- en bitterballenfestival maken en de luchten boven Holland vol blauwe afweerballonnen hangen terwijl Kolonel Klaas via videopropaganda verkondigt dat *u* niet zo moet schreeuwen. Maar geen nood – dat is de Kamer dus aan het voorkomen.

In een zeldzame geallieerde vereniging van alle Kamerkorpsen hebben 12 partijen onder aanvoering van veldmaarschalk Wim Voermans aan de minister gevraagd of hij knettergek is geworden, en of hij gewoon eens normaal wil doen.

Deze moderne Rijksdagbrand is uitgebreid beschreven is het FD: alleen partij 13 (de vvd-fractie dus)  trok niet mee aan de constitutionele noodrem. (spiegel). Als de ernst van de situatie op dit vroege uur nog niet helemaal doordringt, hier een uiterst behulpzame Godwin: weet je wie in 1933 ook een machtigingswet gebruikte om aan de macht te komen? Nou, NIE WIEDER, STEF!

Bron: GeenStijl

2 Reacties op “GeenStijl | Oppositie voorkomt staatsgreep door de VVD

  1. Al die jaren dat de VVD in de regering zit, is een gelegaliseerde staatsgreep.

  2. Sate Batata

    Tjongejonge. NL politici die met fascistische maatregelen in willen grijpen als een ander land de EU verlaat. Totale minachting, niet alleen voor de wil van een ander volk in hun eigen (souverein) land, maar ook voor het eigen volk.
    Ben heel benieuwd hoe de NL regering gaat reageren in het geval van een NEXIT. Iets dat zeker gaat komen. De geest is allang al uit de fles en ze voelen het aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *