Gezin overvallen bij de Cabo Verdeweg

Door: Leoni Leidel-Schenk

Versgeperst.com Versgeperst politie overval NIEUWS gezin Curaçao Cabo Verdeweg  PolitieCURAÇAO – De politiecentrale heeft gisteren om 12.22 uur een patrouille gestuurd naar een huis in de Cabo Verdeweg, waar een overval had plaatsgevonden. De agenten die snel ter plaatse waren troffen een man aan die verklaarde dat hij en zijn gezin waren overvallen door vier gemaskerde mannen.

De mannen waren het huis binnengedrongen en bonden de handen van de man achter zijn rug vast, deden een plastic zakje over zijn hoofd en lieten hem op de grond liggen. Daarna stopten zij de familie in een kamer en bedreigden hen en vroegen om geld en goud. De overvallers doorzochten het huis en verdwenen met een som geld en enkele sieraden in de richting van Seru di Papaya.

Waarschuwingsschot
De politie begon meteen met een zoektocht in de omgeving en bij Seru di Papaya zagen zij twee mannen lopen die voldeden aan de beschrijving. Op het moment dat de mannen de politie opmerkten zetten zij het op een lopen. Tijdens het rennen gooide één van hen een vuurwapen op de grond. De politie achtervolgde de mannen en voelde zich genoodzaakt om een waarschuwingsschot te lossen om de verdachten te kunnen inrekenen.

Aanhouding
De agenten slaagden erin om de man die het vuurwapen weggooide te pakken te krijgen, de 21-jarige C.Q.D. Het vuurwapen werd in beslag genomen en de verdachte is voorgeleid voor een hulp officier van Justitie die zijn hechtenis gelastte voor meer onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *