Gezochte ‘Poison’ opgepakt

Adrian Santhony Martha

Adrian Santhony Martha opgepakt

WILLEMSTAD — De gezochte moordverdachte Adrian Santhony Martha (24), bijgenaamd Poison of Venenu, is afgelopen nacht opgepakt in Brievengat. Dat maakt het Openbaar Ministerie bekend. De man zou betrokken zijn geweest bij de fatale schietpartij bij vliegveld Hato op 15 juli, waarbij twee leden van de bende Buena Vista City, Erwin ‘Jais’ Juliana en Shantle Arnhem, om het leven kwamen.

De autoriteiten kregen regelmatig tips over de schuilplaats van de man, maar eerdere pogingen om hem aan te houden waren niet succesvol. Hij was de agenten steeds te slim af. Dat lukte vannacht wel, bij een woning in Brievengat.

Volgens het OM zijn in verband met de dubbele moord nu vijf personen aangehouden. Verder kreeg Martha alle beperkingen opgelegd, waardoor hij alleen met zijn advocaat contact mag hebben.

Het Openbaar Ministerie en het Korps Politie Curaçao zijn zeer tevreden met het verloop van het onderzoek tot dusverre. Het is te verwachten dat het onderzoek binnen afzienbare tijd succesvol kan worden afgerond.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *