Grootse wapen- en drugsvangst

pistool2Willemstad – Leidsters van een crèche in Julianadorp hebben gisterochtend rond 9.30 uur een revolver van het kaliber 38 met daarin vier kogels, in de tas van één van de kleintjes die daar wordt opgevangen, aangetroffen.

Dat heeft de politie gisteren bekendgemaakt.
De politie heeft het wapen en de tas waarin deze werd aangetroffen in beslag genomen voor nader onderzoek en heeft later op de ochtend, rond 11.00 uur, de moeder van het kleintje, in een zaak in Ser’i Domi aangehouden.
Het betreft de in Nederland geboren S. de J. van 31 jaar. Vervolgens heeft de politie een inval gepleegd in een huis aan de Kaya Bayestrim in Boka Sami.
Tijdens een onderzoek in dit huis heeft de politie een pistool van het kaliber 25, een revolver van het kaliber 38, een doos met kogels, twee zakken met cocaïne en balletjes met base, een huls, een pan met daarin resten van drugs en nog verschillende andere artikelen die belangrijk zijn voor het onderzoek.
Rond 12.45 uur heeft de politie de Curaçaose man met de initialen B.A.D. (34) aangehouden voor overtreding van de Wapen- en Opiumwet.
De politie verricht nader onderzoek in deze zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *