Grote namen in Reforma-panel

Grote namen in Reforma-panel

Grote namen in Reforma-panel

Willemstad – Het panel dat gedurende de zogenaamde Reforma-markt van Gerrit Schotte hun opinie zal geven over de plannen die Schotte voorstaat en waarvoor hij met een groot feest en de 19-uur durende markt handtekeningen wil ophalen, bestaat uit grote namen als Stanley Brown, Andres Casimiri, Amparo Dos Santos en Chris Peterson.

Allen zullen hun mening geven over de ideeën die Schotte heeft met Reforma. De markt vindt plaats op 26 oktober met verschillende activiteiten voor jongeren en volwassenen.

De paneldiscussies beginnen om 8.00 uur en heeft naast de eerdergenoemde personen ook Gilbert Cijntje, Anthony Eustatius, Monique Koeyers-Felida, Bicho Justiana, Rufus McWilliam, Monique Sint Jago, Max Elstak, Jacinta Schoop-Constancia, Jorge Sulbaran, Carlos Monk en Chester Peterson als panelleden.

De panels worden geleid door Juni Joseph, Yves Cooper, Dwight Rudolphina, Oswaldo Dulzaides en German Gruber. De panels zijn ook via de radio te volgen op Radio Mas, en er is een ideeënbus waar burgers hun opinie in kunnen deponeren.

Bron: Antilliaans Dagblad

Zie ook: Dossier: Consensus Rijkswetten – en de strijd tegen de Rijkswetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *