AD | Hartenkreet van vriend Kris Kremers op iTunes

 

Amersfoort op de bres voor vermiste studentes Kris Kremers © Facebook.

Amersfoort op de bres voor vermiste studentes Kris Kremers © Facebook.

De vriend van de in Panama vermiste Amersfoortse studente Kris Kremers heeft een single uitgebracht op iTunes [ ] om geld in te zamelen voor de zoektocht naar zijn vriendin en haar eveneens verdwenen reisgenote Lisanne Froon.
Met zijn muzikale hartenkreet maakt hij duidelijk hoezeer hij zijn vriendin mist.
Het bluesnummer – vanaf vandaag te koop op iTunes – is met hulp van muzikanten én producer George Pelupessy in een Amsterdamse studio opgenomen.
De opbrengst gaat naar de stichting ‘Vind Kris en Lisanne’ en zou kunnen worden ingezet voor bijvoorbeeld speurhonden, privérechercheurs, helikopters en alles wat verder maar nodig kan zijn om de jonge vrouwen terug te vinden.

Kris Kremers en haar vriend Stephan Mesrits © Twitter

Kris Kremers en haar vriend Stephan Mesrits © Twitter

Concert
Een cd met twee versies van het bluesnummer is op 5 juni voor vijf euro te koop tijdens een benefietconcert   in het Amersfoortse theater De Flint.
Dit concert wordt georganiseerd door De Amersfoortse Berg, de vroegere middelbare school van Kris Kremers en waar haar broertje nog steeds les krijgt.

De Flint heeft kosteloos de Stadszaal ter beschikking gesteld voor de muziekavond.
Een aantal bekende Nederlanders heeft toegezegd op te treden.
Zo boden onder andere Wibi Soerjadi, Babette van Veen, en Wendell spontaan hun medewerking aan.

Benefietdag
Het concert is niet de enige manier waarop Amersfoorters zich volgende week inzetten om geld op te halen. Ondernemers organiseren dinsdag een benefietdag, een initiatief van een plaatselijk horeca-echtpaar, voor wie de twee vrouwen al drie jaar werkten.
Er is onder meer een concert in de Sint Joriskerk, een diner met jazzmuziek, een marathonsponsorloop en een veiling. Burgemeester Lucas Bolsius van Amersfoort opent de veiling.

Bron: Algemeen Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *