Het kan verkeren

In de politiek en op Curaçao is blijkbaar alles mogelijk.
Gerrit Schotte (MFK) en Charles Cooper (MAN) zaten gisteren om de tafel met FOL-voorzitter Anthony Godett.
Vorig jaar nog waren de rollen omgedraaid.
Toen behoorde Godett tot de groep Statenleden die een meerderheid vormde en die Statenvoorzitter en huidig premier Ivar Asjes (PS) naar huis stuurde en alle leden van het kabinet-Schotte ontsloeg.
Godett werd toen door de nieuwe meerderheid van de Staten tot vicevoorzitter van het parlement gekozen.
Met Godett als vicevoorzitter moest de meerderheid van de Statenleden op andere locaties, zoals vergaderzalen in hotels, Statenvergaderingen houden.
Indertijd werd vicevoorzitter van de Staten Godett door politici als Schotte en Cooper uitgemaakt voor ‘verrader’, ‘coupepleger’ en ‘illegaal’ en ervan beschuldigd dat hij tegen de Staatsregeling in zou handelen.
Maar zijn expertise en ervaring als politicus zijn inmiddels weer welkom bij deze zelfde groep politici

Een Reactie op “Het kan verkeren

  1. Abraham Mossel

    Dit kan je ook niet anders verwachten van de grootste draaikonten van de laatste decenia die de politiek heeft gehad,Godett, heeft in de gevangenis gezeten, Gerrit de Raaf heeft een strafblad wat net zolang is als de weg naar Jarusalem en Cooper staat bekend om zijn landjepik weggeverij.Dus alle drie niet capabel om eenige functie te bekleden die ook maar wat met het regeren van het land van te doen hebben,omdat de verleiding van misbruik voor hen te groot is en dat ook al bewezen hebben met misbruik,zakkenvullers dat hoord op hun cv te staan,en geen volksvertegenwoodigers wat zij elke keer weer beweren tegenover hun ? volk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *