HLN | “Drugssmokkel? Om moeder te onderhouden”

“In Curacao hebben we amper iets. Zelfs eten kan ik niet kopen voor mij en mijn moeder. Daarom nam ik het aanbod aan”, vertelde hij de rechter | Justitiepaleis

Een 50-jarige Nederlander had een originele uitleg klaar om uit te leggen waarom hij drugs smokkelde. “Ik kon niet anders. Ik moet mijn moeder toch kunnen onderhouden?!”

De man werd op 22 september opgepakt op de luchthaven. Hij bleek 39 boleta’s gevuld met cocaïne in zijn maag te hebben. I totaal smokkelde hij zo 502 gram van het witte poeder ons land binnen. In ruil zou hij 1000 euro krijgen. “In Curacao hebben we amper iets. Zelfs eten kan ik niet kopen voor mij en mijn moeder. Daarom nam ik het aanbod aan”, vertelde hij de rechter.

Het was trouwens niet de eerste keer dat hij zich waagde aan drugssmokkel. Eerder werd hij op de luchthaven van Schiphol al eens opgepakt met drugs bij zich. Uitspraak op 3 januari.

Bron: HetLaatsteNieuws

3 Reacties op “HLN | “Drugssmokkel? Om moeder te onderhouden”

  1. @Brian Mariano. Jij hebt geen dag gezeten dus dan kan deze man ook niet gaan zitten toch? Un lei pa tur!

  2. Iemand die dit voor € 1000, doet, is waarschijnlijk een junk die zijn eigen verslaving wilt financieren. Ik heb zelf bedragen van rond de €5000, gehoord. Wat opvalt is dat de koeriers altijd bang zijn om de namen van de opdrachtgevers te noemen.

  3. Brian Mariano

    Benieuwd hoe lang hij moet gaan zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *