HNO gepresenteerd in 3D-animatie

Het personeel van SEHOS krijgt hun nieuwe werkplek in HNO te zien en beleven het in 3D animatie.

Het personeel van SEHOS krijgt hun nieuwe werkplek in HNO te zien en beleven het in 3D animatie.

WILLEMSTAD — Een informatiecyclus waarbij het personeel van het St. Elisabeth Hospitaal (Sehos) ingelicht wordt over de transitie naar ‘Hospital Nobo Otrabanda’ (HNO) is op donderdag 26 juni van start gegaan.

Het personeel krijgt filmpjes te zien van de plek waar het ziekenhuis exact komt te liggen en impressies van de binnenkant aan de hand van presentaties en een 3D-animatie. Zo konden de medewerkers alvast beleven hoe ze over drie jaar door de gangen van hun nieuwe werkplek zullen lopen. Ook was er ruimte om vragen te stellen. Usona is verantwoordelijk voor de transitiefase en zal dit uitvoeren in nauwe samenwerking met de directie van Sehos. Het nieuwe ziekenhuis is meer dan een gebouw alleen.

De zorg die in HNO geleverd wordt moet van een zeer hoge kwaliteit zijn, waarbij de patiënt centraal staat. Tijdens de transitiefase wordt daarom veel training, opleiding en upgrading gegeven aan het personeel, zodat zij allen goed voorbereid in HNO aan het werk kunnen gaan. Het is niet de eerste keer dat het personeel informatie krijgt over de toekomstige werkplek. In het afgelopen halfjaar vonden er diverse rondes van ‘gebruikersoverleggen’ plaats voor vertegenwoordigers van alle afdelingen van Sehos. Tijdens die overleggen zijn zaken zoals de functionaliteit en indeling van het nieuwe ziekenhuis en logistiek de revue gepasseerd. Het personeel kreeg de gelegenheid om suggesties te doen.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *