Hotels Kurá Hulanda snel open

Lodge Kurá HulandaWillemstad – Kurá Hulanda Lodge (Westpunt) en Kurá Hulanda Hotel (Otrobanda) zullen deze maand hun deuren opnieuw openen. Dit laat de general manager van de Kurá Hulanda Hotels, Jeanette Hooi-Bonet, weten. GHL Hoteles is sinds gisteren officieel de nieuwe eigenaar van de hotels.

,,Het is het plan om midden deze maand Kurá Hulanda Lodge als eerste te openen en dan later Kurá Hulanda Otrobanda”, legt Bonet uit.

Vandaag komt er een zogenoemde taskforce aan op Curaçao om het personeel, dat gewend was onder Sandton te werken, opnieuw op te leiden.
Ook worden de systemen die bij GHL worden gebruikt ingevoerd en zullen alle standaards die de groep voert in haar hotels in onder andere Colombia, Panama, Costa Rica, Peru, Ecuador, Chili en Argentinië ook op Curaçao worden doorgevoerd.
Eigenlijk zouden hotel en lodge al eerder de deuren kunnen openen, maar, zo legt Bonet uit, er was een kleine vertraging omdat de visa voor de taskforce nog niet helemaal rond waren.

,,Deze taskforce gaat ons lokale team bijstaan om alles gereed te maken voor de heropening.”

Het is volgens de general manager de bedoeling om het personeel dat al eerder werkzaam was bij de hotels voor de sluiting, opnieuw aan te nemen.

,,De medewerkers die bij de sluiting nog werkten voor de lodge hebben een aanmeldingsformulier toegestuurd gekregen.
Onze voorkeur is om iedereen weer te kunnen aannemen maar je moet begrijpen dat het hotel geen bezettingsgraad heeft en dat het dus in fases gaat .”

Ook zal er worden gekeken naar het functioneren van het personeel bij het opnieuw in dienst nemen.
Wanneer de lodge precies haar deuren opent is ook voor Bonet nog onbekend. Ook over het aantal personeelsleden dat opnieuw zal worden aangenomen doet de general manager nog geen uitspraken.

,,Beide hotels waren dicht, het is vanaf ‘scratch’ beginnen”, aldus Bonet.

Bron: Antiliaans Dagblad

To Top

0 Reacties op “Hotels Kurá Hulanda snel open

  1. Ben erg benieuwd of er ook verbouwingen plaats gaan vinden? Wij waren van plan om in Juli/Agustus 2014 te komen, maar nu twijfele we. Ik werk heel het jaar hard en wil dan niet in een bouwput aankomen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *