Hoyer2 | Aangifte FAS van strafbaar handelen voormalig informateur en formateur Glenn Camelia

Ruben Suriel in gesprek met Rick Hart

Ruben Suriel (links) van Fundashon Akshon Sivil

Fundashon Akshon Sivil heeft aangifte gedaan tegen voormalig informateur, voormalig formateur en advocaat Glenn Camelia. Volgens FAS heeft FCW Legal, het advocatenkantoor van onder andere Glenn Camelia van alle toenmalige onder PS vallende ministeries lucratieve retainers ontvangen.

Een retainer fee is een een vast maandelijks bedrag voor juridische bijstand. Exorbitante rekeningen van FCW Legal zijn via de PS ministeries en via onder PS vallende overheids-nv’s aan FCW Legal uitbetaald, zo valt op te maken uit de aangifte, in het bezit van Radio Hoyer 2.

Verder staat in dezelfde aangifte dat het er sterk op lijkt dat er door Camelia onheuse en strafbare handelingen bij zijn informatie- en formatiewerkzaamheden zijn gepleegd. Camelia zou zich schuldig hebben gemaakt aan oplichting van het Land Curacao door diverse vormen van fraude en het uitbrengen van exorbitante rekeningen via zijn advocatenkantoor FCW Legal.

Ruben Suriel van FAS was verrast dat Radio Hoyer 2 van de aangifte op de hoogte was, maar zegt geen ‘trial by media’ te willen voeren.

Hij legt uit waar de aangifte om draait.

Tijd: 7.18

.
Radio Hoyer 2 heeft Glenn Camelia om een reactie gevraagd , maar hij was niet op de hoogte van de aangifte en heeft toegezegd in een later stadium wel te willen reageren.

Bron: Radio Hoyer 2

Een Reactie op “Hoyer2 | Aangifte FAS van strafbaar handelen voormalig informateur en formateur Glenn Camelia

  1. ericlapas

    “Fundashon Akshon Sivil heeft aangifte gedaan tegen voormalig informateur”. Ik kan mij de verkiezingen van 2012 herinneren, volgens critici de meest vuile campagne in de historie mede door toedoen van Fundashon Akshon Sivil.

    De facturen van Fundashon Akshon Sivil en PAR gingen volgens Dwight Rudolfina van Radio MAS naar het zelfde adres. Voor mij is één conclusie mogelijk Ruben Suriel is één van de zoveelste ratten die we hier hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *