Hoyer2 | Aktie ‘Gratis parkeren’ trekt meer winkelend publiek

Carinne Ghazzi in gesprek met Peter Eikelenboom

Carinne Ghazzi directrice van Down Town Management Organisation

Het gratis parkeren afgelopen zaterdag in Punda was een succes: “Het was lekker druk in het centrum van de stad”, zegt Carinne Ghazzi directrice van Down Town Management Organisation.

Het winkelend publiek kon afgelopen zaterdag gratis parkeren in de parkeergarage en het daar tegenover liggende parkeerterrein. Het was een duidelijke aktie om te laten zien dat parkeren klantvriendelijker moet worden.

Gebrek aan parkeerplaatsen door de ilegaal afgesloten abonnementen door de Parking Authority Curacao vormen een opstakel om Punda vooruit te helpen, aldus Ghazzi.

TIJD 4:33

Bron: Radio Hoyer 2

4 Reacties op “Hoyer2 | Aktie ‘Gratis parkeren’ trekt meer winkelend publiek

  1. Mensen, overal ter wereld heb je verlaten winkels en zelfs winkelstraten. Mensen kopen gewoon via het Internet/China. Alleen supermarkten verkopen nog goed.
    Wen er maar aan, is niet anders.

  2. Wat een onzin, parkeren kan gewoon bij het waaiersgat gratis. Oorzaak ligt nog steeds in het aanbod van de winkels en nu winkels zoals ackerman er ook weg zijn, er verder geen aantrekkelijke winkels zijn met fatsoenlijke kleding maar men deze vind buiten Punda, helpt gratis parkeren hier ook niet tegen

  3. Wat zal zij diep vallen op het moment dat blijkt dat het parkeren de omzet van de winkels niet omhoog helpt !
    Punda heeft een probleem verzonnen om de werkelijke problemen maar niet te hoeven benoemen. Er komt een tijd dat je niet meer om de werkelijke problemen heen kunt en tja, dan is je carriëre redelijk voorbij.

  4. Abraham Mossel

    Waarom heeft de D T M O een directrice nodig en hoeveel opvreters zitten er nog meer bij deze opvreters feestvierende onzin club, en wat presteren zij nu eigenlijk in een heel jaar, alleen de organisatie van Konings dag of zo iets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *