Hoyer2 | Bewindvoerder Insel Air: Alles is beter dan niks

Minister Steven Martina en bewindvoerder Rogier van den Heuvel

Heuvel” “Alles is beter dan niks, post-moratorium schuldeisers ontvangen 100 procent van de schuld en veel van de schuldeisers zijn momenteel nog steeds businesspartner van Insel Air en hebben er dus belang bij dat de operatie doorgaat.” | Extra

Bewindvoerder Rogier van den Heuvel heeft goede hoop dat de grootste schuldeisers van Insel Air zullen instemmen met het crediteurenakkoord en overname van het luchtvaartbedrijf door interCaribbean Airways.

“Alles is beter dan niks, post-moratorium schuldeisers ontvangen 100 procent van de schuld en veel van de schuldeisers zijn momenteel nog steeds businesspartner van Insel Air en hebben er dus belang bij dat de operatie doorgaat.”

Dat zijn de belangrijkste argumenten op basis waarvan Van den Heuvel deze conclusie trekt.

De bewindvoerder geeft antwoord op onze vraag hoe groot de schulden zijn bij de grootste schuldeisers.

Tijd: 3.17

.

Bron: Radio Hoyer 2

8 Reacties op “Hoyer2 | Bewindvoerder Insel Air: Alles is beter dan niks

 1. Lukt ook al 2 weken niet een ticket online te boeken bij inselair site…..

 2. Sign if the snake

 3. Goede foto van Steven Martina bij dit artikel.
  Hier is duidelijk te zien – let op zijn voorhoofd- dat we met een Klingon te maken hebben. Dat kan een hoop verklaren. Een Worf in schaapskleding?

  https://www.youtube.com/watch?v=u5RhiRikyGI

 4. Weer een smak geld van de Curaçaose belastingbetaler in de bodemloze put van waan ideeën van de lokale “elite”
  Waar gaat de schoft van een Heerenveen nu weer een luchtvaartmaatschappij runnen???!! Ik herinner mij goed, hoe ik ook een paar tickets heb kunnen weggooien toentertijd van Air Holland was het niet?
  Staat die schoft vooralsnog gewoon op de loonlijst van Insel???

 5. Het is wel duidelijk dat we ajooo kunnen zeggen tegen 200 miljoen+ aan niet betaalde belastingen en SVB kosten en lening.
  Let op, er komt binnenkort weer een mongool die toch vindt dat we een nationale luchtvaartmaatschappij moeten hebben, terwijl we er al tientallen jaren alleen maar geld bij hebben moeten leggen, wat voor naam het bedrijf ook had. Nos mes por?? Ja, maar zeer zeker niet een luchtvaart bedrijf runnen waar de politiek zich mee bemoeit en wat eigenlijk een sociale werkplaats is en waar vriendjes elkaar de bal toespelen.

  Divi Divi Air is een super voorbeeld hoe het ook kan, maar ja dat is geen sociale politiek gerunde porkeria, maar een bedrijf wat echt gerund wordt rekening houdend met vraag en aanbod binnen de mogelijkheden die men heeft, niets geen zelfoverschatting en kapitalen kostende directieleden en een teveel aan incompetente werknemers.

 6. Wat is er nog over van die 30 miljoen Martina ?

 7. Je kunt als schuldeiser inderdaad
  van je uitstaande vordering beter alles betaald krijgen dan niets.
  De zienswijze van de curator zoals vermeld in de kop van dit artikel is dus correct.

 8. Haha wat een grappenmaker. De stakeholders verdelen de poet onder elkaar. De enige die er bij inschiet is de belastingbetaler die als gekke henkie deze toko overeind heeft gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *