Hoyer2 | Camelia-Romer enthousiast over nieuwe post

Suzy Camelia-Römer in gesprek met Marit Severijnse

Suzy Camelia-Romer enthousiast over nieuwe post | Extra

Suzy Camelia-Romer is enthousiast over haar nieuwe post als minister van Gezondheid, Milieu en Natuur en de daarbij horende grote uitdagingen, zoals onder meer het nieuwe ziekenhuis, de aanspoelende olie en de vele controles in de supermarkten.
Ze vertelt welk punt de komende tijd de meeste aandacht krijgt.


Tijd: 02:50

Bron: RadioHoyer 2

3 Reacties op “Hoyer2 | Camelia-Romer enthousiast over nieuwe post

  1. Joscelin Trouwborst

    Eric, verdiep je ff in haar cv.

  2. Eric, Ik neem aan dat haar medewerkers vast wel de mensen zijn met de expertise.. (maar dan kunnen dat niet dezelfde experts zijn die bij DOW zaten toen zij die minister post had).

  3. ericlapas

    Deze mevrouw heeft volgens mij rechten gestudeerd dus de vraag is, wat doet zij als min. van volksgezondheid? Het lijkt alsof geturfd wordt wie aan de beurt is om minister te worden. Ze laten zich niet weerhouden door enig gebrek aan kennis dan ook. Dit is allemaal kenmerkend voor dit kabinet het zijn allemaal vrouwen en mannen beroepspolitici boven de vijftig. Dit terwijl wij in een nieuwe era leven de internet tijdperk.
    Er zullen de komende vier jaar meer mensen sterven en invalide worden door een slechte gezondheidszorg dan door moorddadige gangs. Het verschil is, dat bij gangs is het een misdaad bij een minister is het beleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *