Hoyer2 | Camelia-Römer ervaart kritiek medische sector niet als druk

Suzy Camelia-Römer in antwoord op vragen van Rick Hart

Camelia-Römer ervaart kritiek medische sector niet als druk

Minister van Gezondheid, Milieu en Natuur Suzy Camelia-Römer is niet gevoelig voor druk vanuit de medische sector en ervaart dat ook niet als zodanig. Dat zegt ze in antwoord op vragen van Radio Hoyer 2 naar aanleiding van het optreden van inspecteur-generaal Jan Huurman.

Sinds zijn aantreden wordt er weer gehandhaafd en zijn verschillende aanwijzingen opgelegd.

Volgens Camelia-Römer wordt ze regelmatig aangesproken op het optreden van de Inspectie Volksgezondheid en vindt ze dat ook normaal. “If you can’t stand the heat, than get out of the kitchen”, zegt ze.

En de minister denkt dat zij die “heat” wel kan aankan. Pas als de politiek tegen haar wordt opgezet, zal Camelia-Römer dat als pressiemiddel beschouwen.

Camelia-Römer nam zoals gebruikelijk uitgebreid de tijd om onze vragen te beantwoorden.

Tijd: 8.30

Bron: Radio Hoyer 2

Een Reactie op “Hoyer2 | Camelia-Römer ervaart kritiek medische sector niet als druk

  1. Wat een arrogantie van deze mevrouw; “If you can’t stand the heat, than get out of the kitchen”. In het nieuwe jaar moeten wij alles op alles zetten om dit zootje naar huis te sturen. Zolang wij mensen in allerijl in vliegtuigen moeten stoppen om vervolgens ver van huis in een Colombiaans ziekenhuis te sterven, heb je als minister van volksgezondheid geen recht om een grote muil op te zetten.

    Dit kabinet begint steeds meer op een rariteiten kabinet te lijken het parlement is een complete freakshow van mensen als Cleopa en Plet die van gekkenheid niet weten wat ze met hun geld moeten doen.

    Als ik een aap een rare bril opdoe, dan lijkt hij ook op Cleopa en Plet en dat bedoel ik niet vanwege hun huidskleur maar meer vanwege hun intellectuele capaciteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *