Hoyer2 | CHATA: Personeel raffinaderij kan ook in hotelsector werken

Hans Slier in gesprek met Rick Hart

Miles Mercera en Hans Slier van Chata

Hans Slier, eigenaar en CEO van Papagayo Beach Hotel en Papagayo Beach Resort is blij dat hij werd herkozen als voorzitter van de CHATA, ook al was hij de enige kandidaat.

De werkeloosheid op Curacao is hoog en in verschillende sectoren zijn de verwachtingen hoog. Mocht de Isla Raffinaderij uiteindelijk sluiten dan komt het personeel op straat te staan en de redenering is dan vaak dat wie is geschoold en gevormd om op de raffianderij te werken niet past in de hotelsektor. Slier ziet dat echter heel anders.

TIJD 4:27.

Bron: Radio Hoyer 2

6 Reacties op “Hoyer2 | CHATA: Personeel raffinaderij kan ook in hotelsector werken

 1. Laat me niet lachen!!

 2. Waarom dan krijg de huidige werklozen dan geen baan in de toerisme industrie?

  Omdat ze niet willen. Werk genoeg en men heeft mensen nodig.. maarja is wel hard werken.. en dat willen deze groep werkelozen niet..

 3. Curacao Independiente

  Waarom dan krijg de huidige werklozen dan geen baan in de toerisme industrie? Om maar niet te hebben over al de hotels die de laatste tijd hun deuren had moeten sluiten en ook debat zijn aan de groei van werklozen. Toerisme zou één van de inkomstbronnen van de eiland kunnen zijn maar zeker niet de enige, er is meer capaciteit en mogelijkheden, ons op alleen één sector richten is moordend voor de economie!

 4. ericlapas

  Iemand moet tegen deze Hans Slier zeggen, be careful what you wish for. Als figuren als Angelo Meijer en Cova zich ook met de hotelsector gaan bemoeien, is dat het einde van de toeristen sector.

 5. Ik ben benieuwd welke volledig andere weg Erica Plas deze keer in zal slaan. Wellicht een goed moment om deincompetentie van een of andere bankier aan te kaarten? Of is alles vandaag de schuld van het onderwijs. Misschien kunnen we het hebben over de ontwikkeling van Oostpunt? Met Erica is alles mogelijk. Vol verwachting klopt mijn hart

 6. Curacao Revisited

  Kunnen wel, maar willen ho maar:
  1. in toeristen sector moet je super service en klant gericht zijn. De gemiddelde Curacaoenaar (ericlapas zou zeggen “neger”) is hiervoor niet geschikt
  2. toeristen sector betaalt veel minder dan isla
  3. bij de isla kan je af en toe de boel goed om stelten zetten door straten af te sluiten en matrassen in brand te steken. Als je dat in het toerisme doet, wordt je meteen ontslagen

  Chata lijkt met 1 kandidaat erg veel op die club van alleenheerser Billy Jonkheer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *