Hoyer2 | Children’s Museum zoekt vrijwilligers

Esther de Sola-Pijl in gesprek met Rick Hart

Children’s Museum zoekt vrijwilligers

Het interactieve kindermuseum Children’s Musuem Curacao is op zoek naar vrijwilligers. Het museum is bedoeld voor kinder tussen 0 en 10 jaar waarbij de kinderen leren door te doen.

Door bijvoorbeeld knikkerbanen bouwen, supermarktje spelen, bouwen met magneten, er is een creatieve kamer waar kinderen op interactieve wijze met kunst bezig zijn en nog veel meer.

Het kindermuseum is op zoek naar vrijwilligers die affiniteit hebben met kinderen. Ze kunnen 1 keer per maand komen helpen, maar ook iedere week.

Het Children’s Museum is een stichting en draait op giften en sponsors en kan dus niet zonder vrijwilligers, vertelt directeur Esther de Sola-Pijl.

Tijd: 4.33

De vrijwiligersdag voor vrijwilligers in spé is komende zaterdag van 10 tot 12 in het Children’s Musuem Curacao bij de rotonde van Zuikertuintje.

Bron: Radio Hoyer 2

4 Reacties op “Hoyer2 | Children’s Museum zoekt vrijwilligers

  1. Het Children’s Museum is een stichting en draait op giften en sponsors en kan dus niet zonder vrijwilligers, vertelt directeur Esther de Sola-Pijl.

    Dus de directie en de Board doet dit gratis?

  2. Het is niet zo dat de vrijwilligers echt met de kinderen samen spelen, de kinderen zijn hier vrij om zelf te gaan en staan, onder toezicht van de ouder.
    Voor de rest een prima plek voor kinderen en ook de mensen die er al werken weten goed waar ze mee bezig zijn. Alsnog wel een punt van lapas

  3. Curacao revisited

    @beflapas: goed punt maar op Curacao kan je nooit met zekerheid stellen dat jij de vader bent van je kinderen dus relax 🙂

  4. Ik moet toegeven, ik ken dit kindermuseum niet, ik kan per slot van rekening niet alles weten maar één ding baart me wel zorgen; ‘Children’s Museum zoekt vrijwilligers’. Als vader wil ik zeker van zijn dat vrijwilligers die met kinderen werken, op z’n minst streng gescreend zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *