Hoyer2 | CIFC: Over verdwijnen fiscale status Curacao had eerder gesproken moeten worden

Gwido Jansen in gesprek met Rick Hart

Gwido Jansen Herman Behr Curaçao International Financial Center Foundation (CIFC)

De Curacao International Financial Center Foundation, CIFC, gaat zich meer profileren. Dat zegt de kersverse directeur Gwido Jansen. De bekendheid van de financiële organisatie, die private en publieke sector probeert samen te brengen, is nog niet erg groot, maar Jansen zegt daar verandering in te willen brengen.

De directeur werd door de Raad van Commissarissen gevraagd voor deze functie. Tot op heden was er geen directeur voor de CIFC. Jansen werkt vooralsnog dus ook alleen bij het CIFC.

Tijd: 4.10

Over het verdwijnen van de fiscale status van Curacao in 2019 bestaat nog steeds onduidelijkheid. Volgens Jansen hadden de koppen best eerder bij elkaar kunnen worden gestoken, maar hij verdedigt het door te zeggen dat Curacao een kleine fiscale jurisdictie is en dus niet als eerste op de hoogte wordt gesteld van veranderingen.

Jansen vertelt wat de grootste uitdagingen zijn voor het CIFC.

Tijd: 2.38

Bron: Radio Hoyer 2

3 Reacties op “Hoyer2 | CIFC: Over verdwijnen fiscale status Curacao had eerder gesproken moeten worden

 1. @Ruben, Je weet dat op Curacao men bezig is met alleen dagelijkse zaken. Vooruitzien hoort daar niet bij

 2. Verdwijnen fiscale status??!! Waar heeft deze man het over??
  In 2001 was al bekend dat de “offshore” tot en met 2019 geldig zal blijven en dan met een kul verhaal komen dat men er niet van op de hoogte was??!!
  Huilen met de PET OP, die rots is echt totaal verloren, ik weet nog goed dat Curacao ten zelf in onderhandelingen met Staats Vermeend hiermee op de proppen kwam.
  Dit wordt dan de directeur van CIFC, ook voor deze economische pijler geen toekomst.

 3. Abraham Mossel

  En in het midden op de foto, staat de MFK/KFO ex FOL en nog één terziele gegaande NEP partij , vazal en troll bonds man Cova de lilliputer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *