Hoyer2 | Colombiaanse medische klinieken informeren Curacaose publiek tijdens expo

Monique Coronel in gesprek met Peter Eikelenboom

Monique Coronel namens luchtvaartmaatschappij Avianca

Colombiaanse medische klinieken informeren Curacaose publiek tijdens expo. Een medische expo, dat is wat er aanstaande zaterdag plaatsvindt in Sambil.

Het gaat daarbij om Colombiaanse medische klinieken die informatie willen verstrekken aan het Curacaose publiek over hun kunnen.

Geïnteresseerden kunnen op die manier bepalen of het interessant is om voor je gezondheid naar zo’n kliniek te gaan in Medellin, Bogota, Cali of Bucaramanga. Colombia heeft een goede reputatie als het gaat om medische voorzieningen, weet Monique Coronel die namens luchtvaartmaatschappij Avianca aanwezig zal zijn op de Expo komende zaterdag

TIJD 3:42

Bron: Radio Hoyer 2

3 Reacties op “Hoyer2 | Colombiaanse medische klinieken informeren Curacaose publiek tijdens expo

 1. ericlapas

  Het kost veel geld en moeite om patiënten naar Colombia te brengen en soms is het ook te laat. Was het niet makkelijker en goedkoper om de Colombiaanse chirurgen hier te brengen? Volgens mij verdient een Colombiaanse chirurg onzienlijk minder dan een chirurg hier.

 2. Drechi Pa Bosnan Tur

  @Marlon:
  Dat de Minister President(en) en Ministers van Gezondheid die DAARNA kwamen er OOK niets aan gedaan hebben, is U natuurlijk totaal ontgaan denk ik. Dat is op zijn minst verdacht Meneer Marlon. Selectief geheugenverlies????…………
  FOEI!

 3. Wij hadden ook zulke industrie kunnen bouwen.
  Zeker ivm met onze nieuwe hospital.
  Jammer.
  De overheid had dit moeten trekken.
  Maar ja met Schotte als min pres en constancia als minister kun je niet veel verwachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *