Hoyer2 | Condor: Geen rechtstreekse vlucht naar Curacao meer

Ben Weidmann en Magdalena Hauser in gesprek met Rick Hart

Een aantal weken geleden is Condor rechtstreeks gaan vliegen tussen Frankfurt en Curacao, maar de maatschappij komt daar nu van terug

Vliegmaatschappij Condor biedt geen rechtstreekse vluchten vanaf Frankfurt naar Curacao meer aan, maar zal via Grenada gaan vliegen. De vluchten worden met ingang van januari ook niet meer op woensdag uitgevoerd, maar op zondag.

Een aantal weken geleden is Condor rechtstreeks gaan vliegen tussen Frankfurt en Curacao, maar de maatschappij komt daar nu al van terug en zal een tussenlanding gaan maken op Grenada. Een vlucht zal dan bijna 13 uur in beslag nemen.

De kans is groot dat Duitse toeristen nu niet doorvliegen naar Curacao, maar blijven hangen op het voor hun bekendere Grenada. Zoals gebruikelijk heeft het Curacao Tourist Board, CTB, een stoelgarantie afgegeven en wordt er reclame gemaakt door het CTB voor Condor. Onduidelijk is of er in de overeenkomst tussen Condor en CTB rekening met deze verandering is gehouden.

Het aantal toeristen naar Curacao zou door deze verandering kunnen afnemen. Condor zelf is hier niet bang voor. Volgens de maatschappij is dit in overleg met het CTB gegaan.

Radio Hoyer 2 sprak met Ben Weidmann, hoofd van de Network Development Thomas Cook Group Airlines, de overkoepelende organisatie. Hij wordt bijgestaan door hoofd communicatie Magdalena Hauser van Condor.

Wij vroegen Weidmann of het klopt dat Condor een tussenlanding gaat maken op Grenada.

Tijd: 5.59

Bron: Radio Hoyer 2

Een Reactie op “Hoyer2 | Condor: Geen rechtstreekse vlucht naar Curacao meer

  1. Tuurlijk heeft dit consequenties voor Curacao. Niet om bet 1 of ander Grenada is een super plek en goedkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *