Hoyer2 | Curacaose regering introduceert risicoprofiel

Directeur Risicobeheersing & Rampenbeleid Lesley Fer. | Foto Deya Mensche

Curacao heeft sinds kort een risico profiel. Dat is een beleidsdocument waarin een 35 tal potentiele risico’s zijn geïdentificeerd voor rampen waar Curacao mee te maken zou kunnen krijgen op basis van risicoanalyses.

De overheid moet er beleid voor ontwikkelen. De calamiteiten kunnen varieren van grote branden in Punda, een situatie in buurland Venezuela die volkomen uit de hand loopt tot scheepsrampen maar ook langdurige omvangrijke stakingsakties.

Hoofd risicobeheersing en rampenbeleid Lesly Fer gaf er gisteren een presentatie over aan de pers en beantwoordde de vraag of dat risicoprofiel iets is voor het publiek of voor overheidsdiensten.

AUDIO Lesly Fer Risicoprofiel

TIJD 4:19

Lesley Fer

Bron: Radio Hoyer 2

2 Reacties op “Hoyer2 | Curacaose regering introduceert risicoprofiel

  1. Nou het zal wel weer aan mij liggen, de arrogante seksueel gefrustreerde neger maar is dit anders dan een schoolproject voor middelbare scholieren? We hebben het hier nota bene over een man die rond de 20.000 elke maand mee naar huis neemt.

  2. Goed rapport, maar gaat dit ook weer onder in de la ?
    Hoogstwaarschijnlijk wel, want voorbereidingen treffen kost zowel geld als energie en inzicht. Alle drie zijn vrijwel niet voorhanden op Curacao.

    In het interview bracht Rick Hart dat ook perfect naar voren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *