Hoyer2 | Ferme taal Jesus-Leito bij manifestatie afsluiting Playa Piscadera

Zita Jesus-Leito in gesprek met Rick Hart

VVRP minister Zita Jesus-Leito | Jeu Olimpio

Zita Jesus-Leito krijgt veel kritiek over zich heen op haar optreden als minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning bij een manifestatie tegen het afsluiten van Playa Piscadera.

Maandag werden palen in het strand naast het Mariott Hotel geslagen en bezoekers van het strand wonden zich daar over op. Ze waren bang dat het strand zou worden afgesloten. De minister werd gebeld en dat mondde uit in harde woorden over en weer.

De minister uitte ferme taal en zwaaide flink met haar armen. Dat kwam haar op veel kritiek te staan. Ze is alle kritiek en fake nieuws zat en beweert dat er duidelijke afspraken zijn met de investeerders.

Deze afspraken liggen ook vast in een ministeriële beschikking. Manifesteren was volgens de bewindsvrouw niet nodig.

 

Tijd: 5.26

Bron: Radio Hoyer 2

4 Reacties op “Hoyer2 | Ferme taal Jesus-Leito bij manifestatie afsluiting Playa Piscadera

 1. Tijdens Hilton waren er ook hekken. Niks nieuws onder de Zon.

 2. summerlight

  Het ligt ook vast dat er aan de cubaweg alleen woningen gebouwd mogen worden, en niets commercieel. Echter op het moonlight resort kan men per uur huren. Staat een muur van bijna 3 meter en mevr leito heeft niets gedaan. De inspectie heeft verschillende malen de bouw stil willen leggen maar die werd gewoon uitgelachen en kreeg de opmerking we hebben genoeg betaald. Ach nu kan ze er met haar vriendjes genieten van een uurtje rust.

 3. John Bash

  @De Rechtsstaat. Het probleem is dat een gedeelte van de bevolking niet weet wat luisteren is en alleen maar de lui volgen die lopen te roeptoeteren om herrie te schoppen en anderen de schuld geven. Zodoende camoufleren ze hun eigen falen. Hier maken bepaalde politici en advocaten misbruik van ter meerdere ere en glorie van zichzelf.

 4. De Rechtsstaat

  Als ze echt zou bezighouden met regeren zou ze geen tijd hebben om alleen maar kritiek over zich heen te krijgen.

  En v.w.b. “fake nieuws” moet deze gasten echt een keertje mee ophouden. Als je je alleen maar druk maakt om op b.v. “facebook” je (wan)beleid ten toon te stellen krijg je ook onzin naar je teruggeworpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *