Hoyer2 | FOKO wil aanwezigheid monseigneur Secco bij Curacao Gay Pride

Mario Kleinmoedig in gesprek met Rick Hart

Mario Kleinmoedig (FOKO) | Persbureau Curacao

Monseigneur Luis Secco zou ook aanwezig moeten zijn bij een manifestatie van de Curacao Pride waar de rechten van homo’s worden uitgedragen. Homo-organisatie FOKO was verbaast dat Secco afgelopen vrijdag bij de de manifestatie tegen het homohuwelijk was.

Aangezien de Rooms Katholieke kerk voor het openstellen van het huwelijk tussen mensen van het gelijke geslacht is, betreurt FOKO het dat Secco door zijn deelname uitdraagt achter het standpunt van de manifestatie te staan. Door bij de pride aanwezig te zijn, kan hij laten zien achter gelijke rechten voor homo’s te staan.

Kleinmoedig legt uit wat er in de brief staat.

Tijd: 5.38

Mario Kleinmoedig in gesprek met Rick Hart.

Homo-organisatie FOKO noemt de manifestatie van afgelopen vrijdag tegen het homohuwelijk een vooruitgang in het proces van acceptatie van homoseksuelen op Curacao.

Volgens Kleinmoedig, die zelf ook aanwezig was bij de manifestatie, verandert de publieke opinie ten gunste van het homohuwelijk. Kleinmoedig denkt dat Evangelische organisaties zich realiseren dat er minder verzet is tegen de acceptatie van homo’s en daarom zelf in het geweer springen.

Tijd: 5.13

Bron: Radio Hoyer 2

9 Reacties op “Hoyer2 | FOKO wil aanwezigheid monseigneur Secco bij Curacao Gay Pride

 1. Ik hoop als het wordt aangenomen, Sint-Cristoffelberg weer tot levend komt.

 2. Die Kleinmoedig spreekt behoorlijk goed Nederlands, zo zie je maar weer. Het komt overwaaien uit Nederland.

 3. De Rechtsstaat

  Wel ericlapas, ik durf tegen jou te zeggen, bai laba sanka, mariku pindeeuw.

 4. ericlapas

  Dit gedoe met die homo’s roept alleen maar vragen op, ten eerste het gaat niet om huwelijk voor de kerk dus wat bemoeit de obispo zich mee en ten tweede waarom wilt FOKO de obispo uitnodigen? Ze maken de man belangrijker dan hij is. Zijn mening moet simpel weg niet relevant zijn.

  Napoleon heeft ooit gezegd, een goede leider wordt je niet maar daar ben je voor geboren. FOKO heeft een leider nodig die tegen de obispo durft te zeggen, “Obispo bai hunga pakul”.

 5. De Rechtsstaat

  Wat een brutaliteit van deze wijfjesman.

 6. ericlapas

  Laatst hoorde ik op de radio iemand vertellen dat leden van de Gay community spreekbeurten op lagere scholen in het kader van seksuele voorlichting houden.

  Zoals altijd vragen die verslaggevers niet door want voor zover ik weet zijn kinderen van lagere school nog minderjarig.

  Ik heb de manifestatie in Punda gezien en het blijkt dat nog steeds te veel van die domme negers zijn die zich door een gekke (Pastor Remy Juliet) laten beïnvloeden.

  Eén ding is ook duidelijk gebleken van de politici die daar aanwezig waren, het is tijd voor een nieuwe generatie politici, deze politici staan de ontwikkeling en vooruitgang in de weg, “their is no powerfull weapon as an idea who’s time has come”.

  Het verbaasde mij dat de PS tegen homo huwelijk is, wij weten allemaal dat Wiels en Mario Kleinmoedig dikke vrienden waren.

  Sommige politici hebben zelfs beweerd dat Wiels een mariku was die regelmatig met Kleinmoedig het bed in dook.

  Twee lelijke mannen die seks met elkaar hebben, moet kunnen want liefde is blind.

 7. Onbeschoft zoals normaal bij @Clapas

 8. ericlapas

  Ik kan me voorstellen dat met zo een gezicht, mannen liever zijn achterkant willen zien.

 9. Dat gaat een hypocriet als Secco never nooit doen. Jammer dat we hier geen Gay Pride op het water hebben zoals in Amsterdam, dan had ie daar mooi in een ‘pauwentroon’ op een boot geplaatst kunnen worden. LOL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *