Hoyer2 | Hoofdstembureau: Carolina kan met geloofsbrieven naar Staten, ondanks verzet MFK

Charles Dorego in gesprek met Rick Hart

Juniel Carolina (MFK) | Extra

Ondanks het verzet van voormalig partijleider Gerrit Schotte en tegenstand vanuit de MFK wordt Juniël Carolina het nieuwe statenlid van die partij.

Schotte zit een gevangenisstraf van drie jaar uit voor onder meer ambtelijke corruptie. Tijdens zijn laatste persconferentie sprak Schotte zijn voorkeur uit voor Charetti Eduarda, maar Carolina staat hoger op de kandidatenlijst van de MFK en is volgens de wet dus de opvolger van Schotte.

De voormalig partijleider heeft via de rechter nog wel geprobeerd te voorkomen dat Carolina zijn plaatst inneemt, maar daarin kreeg hij geen gelijk. Hoger beroep hierin is niet mogelijk en dus heeft het Hoofdstembureau de geloofsbrieven aan Carolina overhandigd, bevestigt Charles Dorego van het Hoofdstembureau.

Tijd: 4.57

Bron: Radio Hoyer 2

9 Reacties op “Hoyer2 | Hoofdstembureau: Carolina kan met geloofsbrieven naar Staten, ondanks verzet MFK

 1. Het bewijs dat Curacao een bananenrepubliek is. Ondanks de zgn Nederlandse invloed zitten de Staten vol met veroordeelden en andere vage lui. Stel je voor wanneer er helemaal geen Nederlandse invloed meer zou zijn. Een OM met YDK en YDK rechters..

 2. Jan Haarlem

  Uiteraard ligt de schuld bij de Staten uiteindelijk maakt de politiek de wet(te). Zolang zij geen verantwoordelijkheid nemen tav subjecten met een strafblad op kandidaatijsten en due uiteindelijk in de Staten terecht komen zal er nix veranderen. Zoals ik al aangaf ‘gezien het groot aantal Statenleden met een dubieus verleden zal er weinig overblijve. Carolina heeft een strafblad en ga zo maar door!

 3. Jan Haarlem, geef de schuld niet aan de Staten maar aan het oerdomme en criminele volk hier, dat keer op keer weer MFK stemt.

  Alleen euthanasie of, dat gaat iets langzamer, verplichte castratie van dat volk kan Curacao nog redden.

 4. Jan Haarlem, geef de schuld niet aan de Staten maar aan het oerdomme en criminele volk hier, dat keer op keer weer MFK stemt.

  Alleen euthanasie of, dat gaat iets langzamer, verplichte castratie van dat volk kan Curacao nog redden.

 5. Jan Haarlem

  Zolang de Statenlefen geen halt toeroepen aan criminele leden bij motie of wetswijziging zal er nix veranderen. Maar de realiteit is dat er niemand meet overblijft🤡🤡

 6. Abraham Mossel

  Gerrit de Raaf wordt met zijn eigen corrupte h..ren streken terug gepakt door één figuur die hij zelf heeft opgeleid. Het gaat deze MFK schooier alleen maar om de poen, en geef hem eens ongelijk, het hele MFK/KFO zooitje tuig valt vanzelf uit elkaar, over een jaar bestaat er geen MFK meer, ik denk dat Carolina straks met zijn zetel uit de MFK stapt, het hem gaat om de 13.000,00 dukaten salaris per maand. Lekker mee snoepen met een opleiding van ) NUL, coma NUL .

 7. Joep Meloen

  Hij kan met zijn strafblad naar de Staten zullen ze bedoelen. Wat voor zin hebben geloofsbrieven wanneer dit soort ‘criminelen’ geen strobreedte in de weg worden gelegd ?

 8. Child beater, collega met een brandende sigaret in het gezicht gezicht bewerken. Fine people in de Staten!
  Strafblad? Who cares.

 9. Welkom bij de club der deliquenten MFK met Juniel Carolina als statenlid een vrij agressieve man zijn gezicht spreekt boekdelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *