Hoyer2 | Intercaribean moet onder dwang bankgarantie afgeven

Rogier van den Heuvel in gesprek met Peter Eikelenboom

Bewindvoerder van Insel Air International Rogier van den Heuvel | Chronicle

De bewindvoerder van Insel Air International Rogier van den Heuvel heeft van de rechter tot volgende week vrijdag de tijd gekregen om interCaribbean Airways over de streep te trekken om de eerder beloofde bankgarantie alsnog te overleggen.

Morgenochtend dient het kort geding dat van den Heuvel heeft aangespannen tegen de luchtvaartmaatschappij uit de Turks- en Caicoseilanden.

Wint van den Heuvel die zaak dan moet de zekerheidsstelling onder dwang worden afgegeven. De rechter vindt de zaak zo belangrijk dat hij een paar dagen uitstel op zijn plaats vond, zo zei de bewindvoerder tegen Radio Hoyer 2

TIJD: 3:02

Bron: Radio Hoyer 2

6 Reacties op “Hoyer2 | Intercaribean moet onder dwang bankgarantie afgeven

 1. In een interview geeft vdH dat er nog over VOORWAARDEN gesproken zou moeten worden met de kandidaat, maar dat kon volgens hèm ook achteraf ……… Dat is achterbakse(!) specialiteit op Curacao en daarom lopen vele, vele overnames / transacties fataal af. Blijven bedrijven weg (dus in tweede instantie), blijven pensionado’s weg, etc. etc. etc. EERLIJK DUURT HET LANGST. En voor alle duidelijkheid : niemand zit op Curacao te wachten, andersom wel.

 2. Zo zijn we jaren verder en hebben een aantal directieleden en bewindvoerder zich verrijkt. Tijd voor het OM om dit te onderzoeken!

 3. Duidelijk is nu ook dat de ‘bewindvoerder’ zijn taak totaal niet begrijpt.
  Een rechtzaak om mogelijk kwartjes en dubbeltjes te kunnen uitpersen. De ‘deal’ is van de baan en het parasiteren houdt ook op. Degenen die zich nog konden vastklampen aan InselAir door de belastinggelden dat Rhuggenaath en Martina hun cadeau deed zijn ook uitgespeeld. De rechter zal de 28ste een oordeel vellen en Rogier, en aandeelhouders kunnen daar niets meer aan doen. Een andere ‘gastheer’ om van te parasiteren moetgevonden worden maar er liggen lijken overal!

 4. Dit gaat inmiddels nergens meer over. Het is duidelijk dat InterCaribbeam niet (meer) wilt overnemen. Inmiddels hebben ze ook door dat er helemaal geen geld in Venezuela meer openstaat, want dat was al verrekend middels gratis brandstof voor Insel. Alle routes waar Insel rechten voor heeft hebben weinig tot geen waarde omdat er op de diverse vliegvelden etc. zoveel schulden openstaan ( Miami ) waarbij het helemaal niet interesant is om deze routes over te nemen.

 5. Kort geding tegen de koper van Insel Air, de perfecte sfeer om een overname rond te krijgen.

  Het wordt steeds duidelijker dat de enige die nog verdient aan Insel Air Rogier van de Heuvel zelf is en die wil zijn verdienmodel zo lang mogelijk in stand houden.

  Dus komt hij iedere keer als Insel Air voor de rechter staat met een andere vage overname kandidaat om zijn inkomstenbron weer een paar maanden langer in stand te houden.

  En de luie laffe slapzak van een commissaris Karel Frielink zwijgt weer in alle talen.

 6. De Rechtsstaat

  Ik dacht altijd dat alleen op het schoolplein het volgende standhoudt:

  – Belofte maakt schuld…!

  Wat een arrogantie van deze man zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *