Hoyer2 | Kwalificatie docenten staat onder druk

Errol Cova in gesprek met Peter Eikelenboom

Errol Cova lid van het bestuur van KPEK | Extra

Vijf oktober aanstaande staat onderwijsorganisatie KPEK stil bij de docent. Die dag is door UNESCO uitgeroepen tot de Internationale dag van de docent.

KPEK organiseert op die dag een bijeenkomst in het auditorium van de centrale bank. En heeft secretaris generaal emeritus Fred van leeuwen uitgenodigd om een uiteenzetting te geven.

Het thema dat de UNESCO koos voor dit jaar is: gekwalificeerde docenten. Die kwalificatie staat onder druk vindt ook Errol Cova lid van het bestuur van KPEK

TIJD: 4:32

Bron: Radio Hoyer 2

4 Reacties op “Hoyer2 | Kwalificatie docenten staat onder druk

  1. Welke kwalificatie. Sr. Cova, Welke. hoe zat het ook al weer met al die docenten zonder bevoegdheid. Na 10 10 Niveau prescolar, die verheven werden tot de bevoegdheid van voortgezet onderwijs. maar ze moesten dan wel binnen 2 jaar hun licentie halen. Daarna hadden we nog zo.n briljante klip geit. Die de visie doorzette, minister van onderweis. Nog nooit zo.n egocentrische dombo meegemaakt. (ja express die Spell Faut) Leeflang maakte er helemaal een zooi van. En nu gaat de mannetjes klipgeit zich daar weer mee bemoeien. Ik kwam Cova meerdere malen tegen op de air port in Miami…. rara wat hij daar moest doen. Welke bank is het sr. Cova. Ja die sik past ons allemaal.

  2. Cova is professioneel actie voerder/oproerkraaier

  3. De houdbaarheids datum van Cova is reeds ver overschreden.

  4. De grootste rat die er is , in welke bestuur zit hij niet .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *