Hoyer2 | MAN kan weinig doen om lekken van namen te voorkomen

Yves Schoop in gesprek met Peter Eikelenboom

Yves Payo Schoop

De MAN betreurt het dat Neysa Schoop-Isenia zich heeft teruggetrokken voor het ministerschap maar heeft tegelijkertijd begrip voor haar besluit. Ze was de beste kandidaat die een comissie van de blauwe partij aanwees om minister Steven Martina op te volgen toen die zich terugtrok vanwege een strafrechterlijk onderzoek tegen hem.

De gebeurtenissen laten bij MAN voorzitter Ives Schoop een bitere smaak achter en als het aan hem ligt, gaan er koppen rollen bij de Centrale Bank. Die bracht immers een memo over de kandidaat minister naar buiten terwijl die dat helemaal niet had mogen doen. Dus ging de bank zijn boekje te buiten.

Bovendien vindt Schoop dat het memo geen smet op de naam van Schoop-Isenia brengt. Ondertussen moet er een nieuwe kandidaat gevonden worden. De commissie die zich daar eerder mee bezighield wordt weer nieuw leven in geblazen.

 

TIJD: 4:04

Bron: Radio Hoyer 2

3 Reacties op “Hoyer2 | MAN kan weinig doen om lekken van namen te voorkomen

 1. Ze was de beste kandidaat die een comissie van de blauwe partij aanwees om minister Steven Martina op te volgen toen die zich terugtrok vanwege een strafrechterlijk onderzoek tegen hem.

  Dan is er bij de MAN verder weinig soeps als Neysa de beste kandidaat is.. Zegt wel wat over de MAN.
  Kinderen van Gijsbertha niet?

 2. Curacao Revisited

  Goed idee: ontsla maar een aantal cbcs mensen die zich niet bezig houden met hun kerntaken. Huppelkutje matroos lasten lijkt een prima kandidaat.

 3. De niet integere Neysa Isenia de beste kandidaat?

  Tja, wat kan je verwachten van een partij die jarenlang Charles ‘Korupshon’ Cooper in haar midden gedoogd heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *