Hoyer2 | Menki Rojer na afwezigheid bij beëdiging: “Niets aan de hand”

Menki Rojer in gesprek met Rick Hart

“Niets aan de hand”

De afwezigheid van de fractie van Korsou di Nos Tur bij de beëdiging als Statenlid bij de Gouverneur wekte gisteren bij menigeen verbazing. Zowel Amparro dos Santos als Meindert ‘Menki’ Rojer lieten het gisteren afweten.

“Niets aan de hand”, liet Rojer ons weten. “We hebben twee weken geleden bij de griffier al aangegeven dat we op 11 mei verhinderd zijn”, aldus Rojer. Wat er dan zo belangrijk kan zijn dat je daar de beëdiging als Statenlid voor laat schieten, gooit hij op een medische reden. Hij zelf kon wel, maar Dos Santos verbleef volgens Rojer voor medische redenen in het buitenland.

Speculaties over een signaal dat de partij wilde afgeven tegen het instituut van de gouverneur wijst Rojer naar het land der fabelen. “We hebben niets tegen de gouverneur, alleen tegen de fouten die ze de afgelopen tijd heeft gemaakt”, aldus Rojer.

Audio Menki Rojer-gouverneur 12-05-17
Tijd: 3.26

Bron: RadioHoyer 2

10 Reacties op “Hoyer2 | Menki Rojer na afwezigheid bij beëdiging: “Niets aan de hand”

 1. Denk dat dos S eindelijk bevallen is van een tweeling.

 2. Maagverkleining?????????
  Mr had dat ook kunnen verplaatsen ,zal wel meevallen voor Panda Amparo.kontenlikker en alle winden meewaaien Menki is solidair.

 3. Abraham Mossel

  Het mogen toch duidelijk zijn, dat deze twee vazalen van hun KdNT zich bewust ziijn van het feit, dat zei helemaal niet tussen hoog geplaatste mensen en statenleden met een normale opleiding ( op dat schorum van de MFK gerrit de raaf en cooper na, die tebroerd waren om bij hun eed aflegging hun rechterhand op te tillen ) kunnen gaan staan, laat staan een belofte of eed gaan afleggen die ze dagelijks met hun reet afvegen. Als ik Gouverneur was, zou ik dit schoremory ff een tijdje in de wachtkamer zetten, en inzweren als het mij! uit komt, het liefst een paar maanden zonder staten salaris laten thuis zitten, zou mooi zijn, maar helees niet mogelijk, aangezien zei hun salaris 4 jaarlang ontvangen of ze nu wel of niet werken, onbegrijpelijk maar waar!. En niemand in de staten die er wat van zegt, over het misdragen van dit schorum van de MFK/KFO/KdNT.

 4. Ja en dat straks op kosten van de belasting betaler.

 5. Menki Römer is een hoop stront. Daar is alles mee gezegd.

 6. AB.NORMAAL

  Haha als ik niet aan het handje van mijn grote dikke broer kan komen dan kom in ook niet bij al die vreemde mensen van PAR, MAN en PIN. ja en ook alleen naar de gouveneur, nee ik durf niet want zij vast nog wel boos zijn op mij na wat wij allemaal hebben gedaan. Als ik later ga met Amparro zal kan ik een beetje achter hem staan dan hoeft ik de gouveneur niet recht aan te kijken want ik ben echt bang voor haar. Later in de staten zal het wel beter gaan dan kan ook Gerrit mij helpen om tegen die lui van PAR, MAN en PIN te beschermen en gelukkig komt Jacinta ook naast mij zitten die kan mij ook goed helpen als het moet.

 7. Dure vlucht voor dos Santos… voor zijn 270 kilo moet hij 3 stoelen boeken.

  Had ik al uitgelegd wie Menki Rojer is?

  http://antilliaansdagblad.com/images/stories/adnews/2014/Augustus/25-08-14/P03.pdf

 8. Lionfish

  Woehaa, wat een loser.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *