Hoyer2 | Mogelijkheid mondelinge verwering Huurman onduidelijk

Suzy Camelia-Römer in antwoord op vragen van Rick Hart

Dat Camelia-Römer gezwicht zou zijn voor druk vanuit de medische sector, verwijst ze naar het land der fabelen | Extra

Of de geschorste inspecteur-generaal Gezondheidszorg Jan Huurman de mogelijkheid krijgt om zich mondeling te verweren, is onduidelijk.

Huurman werd begin december geschorst en zijn ontslag werd aangezegd door minister van Gezondheid Suzy Camelia-Römer. Huurman zou in een WhatsApp-bericht aan de minister hebben geschreven zijn functie te gaan gebruiken om haar te bestrijden. Ze zegt alles snel mogelijk te willen afhandelen.

Dat Camelia-Römer gezwicht zou zijn voor druk vanuit de medische sector, verwijst ze naar het land der fabelen. Ze zegt dat ze dan een draaitol zou zijn, want er komt volgens de minister druk uit verschillende hoeken.

Wij vroegen Camelia-Römer of Huurman, net als de geschorste inspecteur Gershi Pereira, de mogelijkheid krijgt om zich mondeling te verweren.

Tijd: 3.10

Bron: Radio Hoyer 2

6 Reacties op “Hoyer2 | Mogelijkheid mondelinge verwering Huurman onduidelijk

  1. Huurman stuurt die zeker onbeleefde tekst niet zomaar. Hij zal echt boos geweest zijn. Maar wat was daaraan vooraf gegaan???? Dat vertelt de minister dus niet! Huurman zal qua kennis over de gezondheidszorg haar zéker de baas zijn geweest!!

  2. Kom op, gewoon TWEE inspecteur-generaals (alleen de naam al) betalen. Geen probleem, geld genoeg op Curacao voor dit soort onzin.

  3. Ook bij deze mevrouw spat de incompetentie weer uit haar ogen. Veel geluk met dit schepsel….

  4. Deze mevrouw heeft geen eigen mening, alles moet haar voorgekauwt worden.

  5. Trots op Curaçao

    Als de druk van verschillende kanten komt, blijkt er dus ook onvrede te zijn over het functioneren van de Minister. Want die is verantwoordelijke voor de volksgezondheid en die leeft op gespannen voet met die verschillende kanten. Ik zeg, Huurman eruit dan zij er ook uit. Dat heet politieke verantwoording nemen.

  6. Iemand die de aalgladde Alvin Daal als seondant neemt is zelf ook niet te vertrouwen.

    Daarom vertrouw ik Suzy niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *