Hoyer2 | Moses: ‘Reis naar beurs Intertraffic past binnen budget parlement’

Marilyn Moses in gesprek met Rick Hart

Parlementariër Marilyn Moses

Parlementariër Marilyn Moses is het oneens met alle kritiek op de reis van een groep Statenleden naar verkeersbeurs Intertraffic. Ze noemt het bezoek aan de beurs ‘zeer nuttig’.

Door het bezoek is Moses er nog meer overtuigd van geraakt dat Curacao behoefte heeft aan een verkeersautoriteit, maar dit wist ze eigenlijk al. Verder moet er volgens de parlementariër een periodieke audit van het verkeer komen.

Het verwijt dat ze dit eigenlijk al wist en het alleen maar bij praten blijft, legt Moses naast zich neer.

Tijd: 4.30

Bron: Radio Hoyer2

21 Reacties op “Hoyer2 | Moses: ‘Reis naar beurs Intertraffic past binnen budget parlement’

 1. Graai & de Raaf Consultants

  Helaas is dit inderdaad exemplarisch voor de statenleden.
  Dit parlementarier onwaardig gedrag illustreert zonneklaar het karakter van de doorsnee Curaçaose parlementariërs,

  Er zullen vast uitzonderingen zijn op deze regel, maar kan zo gauw niet op een naam komen van een parlementariër die zich momenteel redelijk parlementswaardig gedraagt, hulp is welkom!.

  Maar van bepaalde parlementsleden kan volmondig gesteld worden dat ze allesbehalve altruïstisch, meedenkend, of sociaal geëngageerd zijn.

  In plaats van sociaal betrokken en geïnteresseerd zijn het flagrante belastinggeldmisbruikers die vooral uit waren op een gezellig maar vooral comfortabel en lux statenledenfeestje reisje voorzien van alle toeters en bellen, om de simpele reden dat het “statenleden – uitjes” budget het toestond.

  Wetende dat er talloze zaken zijn die dringende aandacht behoeven op dit eiland zoals op scholen, bejaardentehuizen, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, barios, sportvelden , gezinnen die het niet breed hebben etc.

  Gaven deze parlementariers toch liever het broodnodige maar beschikbare budget uit aan zichzelf.

  Wie waren het ook alweer die dit vruchteloze en totaal overbodige verkeerscongres reisje hebben gemaakt.

  Stephen Walroud,
  Menki Rojer,
  Rennox Calmes,
  Jaime Cordoba,
  Charles Cooper,
  Eugene Cleopa
  Marylin Mose

  Wat zal dit verkeers feria bezoekje hebben gekost?
  Laten we er van uitgaan dat het +/- Naf 50.000 was, (1e klas ticket + 5 sterren hotel + per diem etc x 7)

  Wat heeft dit bezoekje opgeleverd voor het verkeer?

  Niente ,nada ni un [email protected]*r!

  Dat zijn onze waardige parlementariers, dit is wat ze over hadden voor de mensen waar ze tijdens de verkiezingen pretenderen zoveel om te geven: de pueblo, machi & pachi bieuw, schoolkinderen, zieken, hulpbehoevenden, armen, daklozen etc.

  Het wordt tijd dat er een adequate en stringente statenleden gedragscode wordt geïmplementeerd die parlementswaardig gedrag bevordert en die financieel consequenties verbindt aan dit ronduit asociale verspilgedrag.

  Als deze parlementariërs – Walroud, Rojer, Calmes, Cordoba, Cooper, Cleopa Moses – nog een restje parlementair fatsoen en geweten hebben,) kunnen ze vrijblijven (een gedeelte) van deze snoepreis restitueren en deze gelden destineren voor een (altruïstisch bekeken) gelukkiger maar vooral sociaal waardig doel.

 2. Een ongelooflijke schandelijk mens als Moses is eveneens een schande en exemplarisch voor de rest van deze statenleden. Welke idioot is zo van het padje afgeweest om op zo’n mens te stemmen. Ze belazerd gewoon haar eigen mensen die zij ongetwijfeld in haar praktijk tegenkomt, mensen die nauwelijks het hoofd boven water kunnen houden.

 3. Knoek-koe

  Het ontbreekt de parlementariers niet alleen aan zelfreflectie @ CR, maar zeker ook aan een verantwoordelijk, volwassen volksvertegenwoordigers-ethos en een gezonde dosis fatsoensbesef.

  Decennia lang is dit (spat & verkwist) gedrag als een soort vanzelfsprekendheid aanvaard.

  Door de digitale media wordt dit gedrag steeds makkelijker en vooral sneller en tijdiger aan de kaak gesteld.

  Mevrouw Mozes, en de 6 anderen hebben door deze peperdure en totaal overbodige verkwist snoepreis laten zien dat ze absoluut geen empathie of interese koesteren voor het wel en wee van de mensen die ze vertegenwoordigen.

  Wat wel positief is is dat ze daar ook zo eerlijk voor uitkomen, en eerlijk toegeven wie ze in werkelijkheid zijn, en dat ze de snoepreis naar de traffic fair louter hebben gemaakt omdat er een ruim “budget” voor was.

 4. Curacao revisited

  dit bevestigd wederom dat Curacao nog niet rijp is voor zelfbestuur omdat het bij de bestuurders klasse aan iedere vorm van zelf reflectie ontbreekt. Gewoon onderdeel van Nederland, parlement opdoeken en de kosten die hiermee bespaard worden besteden aan tastbare projecten zoals het verbeteren van wegen, stoplichten etc.

 5. Knoek-koe

  Ze hadden misschien een verkeerswegenexpert naar Curçao kunnen halen voor dat geld , gezien de staat van de wegen , hebben we deze zelf nog niet in huis.

  Of gewoon de omvergereden vangrails, verkeersborden en niet werkende straatverlichting kunnen aanpakken.

  Maar nee, we maken het liever op aan 7 dure snoepreisjes omdat er budget voor is.

  Stel je voor dat je aan het eind van het jaar een restsaldo hebt staan op de post snoepreisjes, dat is voor dit kaliber parlementariers een doodzonde,

 6. Bijna(?) crimineel. Wie is er zo stom om op dit soort lieden te stemmen?

 7. Abraham Mossel

  Dit doel loos los lopende verkeerslevens gevaarlijke vazal & Troll projectiel van de oppositie is nog erger als het ex GvM monster uit Den Haag Fraudelyne brok ellende Wiels. Het zou niet overbodig kunnen zijn om Haar/Hem, (kan ook een omgebouwde man zijn,kijk er niet van op) de door haar behaalde dokters/artsen dipolma’s eens grondig na te kijken cq controleren op echtheid!

 8. Postman441

  Duidelijk vanuit de gedachte ‘niet omdat het moet, maar omdat het kan’

 9. Maf wijf, ze moet zich schamen!!

 10. In plaats van 50000 naf uit te geven aan zo’n snoepreis, had de commissie beter enkele monteurs naar Nederland kunnen sturen voor opleiding tot keurmeester die bij de garages een wettelijke keuring kunnen uitvoeren als APK of aan copieer papier om de verkeerswetgeving te actualiseren. Van de gekke dat er een recente verkeers wetgeving is maar examen moet doen volgens de oude wetgeving. Neen, ze maakt zich druk om spreekrecht van Wiels in de Staten. En om kennis op te doen van verkeer moet je niet naar een reclame beurs gaan maar naar een verkeersschool.

 11. Toch zijn er nog mensen die op haar stemmen. Denken zeker dat ze echt een kleindochter van Moses is.

 12. Dank Rick Hart, voor de volkomen terechte kritische vragen.

  Dank Knipselkrant, voor het vastleggen van de waanzin die Mad Mozes uitkraamt. Dit moet voor generaties na ons bewaard blijven.

  Randdebiel Maraylin Mozes vond 7 niet genoeg, en had zelfs 10 snoepreizen willen boeken! Kan dit lelijk wijf niet worden opgenomen in de Capriles kliniek, of is daar geen budget voor?

 13. Grappig dat er wel budget is voor dit soort rare reisjes maar er is geen geld om verkeerslichten te maken, gaten in de weg te maken, extra wegen aan te leggen, tekort om asos op de weg aan te pakken etc etc.

  Wie maakt het budget?

 14. Maffe Mozes is HUISARTS, wat heeft die op een verkeersbeurs te zoeken?

  Te idioot voor woorden! De enige verkeersopstoppingen waar zij kennis van heeft zijn die tussen mond en kont! En daar schrijft ze een laxeermiddel voor uit.

  We hebben een parlement dat 7 schandalige snoepreizen goedkeurt met als reden ‘er was budget voor’.

  Soms denk je het toppunt van idoterie hebt gehad maar dan bewijst mevrouwtje Mozes dat het toch nog idioter kan.

  Je zal maar patient van deze mafkees zijn, ‘Haalt u maar even 10,000 Viagra pillen, mijnheer Amerigo Thode, want daar is budget voor’.

 15. “Er is budget voor. ”
  Wat een gotspe!!
  Laat mevrouw Mozes eens gauw dat budget gebruiken voor het laten maken van fatsoenlijke wegen in plaats van de gaten op te laten vullen – of ze gewoon gaten te laten.
  Laat mevrouw Mozes dat budget aanwenden voor het repareren van verkeerslichten.
  Laat mevrouw Mozes eens een straatlantarentje of veertig plaatsen in stikdonkere wijken zoals Julianadorp.
  Laat graaister Mozes eens de verroeste vangrailsen van de op- en afritten van de Julianabrug vervangen -die dingen houden nog geen vogel tegen die er tegenaan vliegt. Ook fijn voor de veiligheid van mensen die een vliegende auto op hun huis kunnen krijgen indien een automobilist uit de bocht vliegt aan de Otrobandakant.
  Als dat allemaal (en meer) is gedaan en er is nog ‘budget’ over, mogen Mozes en haar kompanen in crime van mij best naar de Intertrafficbeurs gaan. In het bagageruim.

 16. Mevrouw Mozes, op de Cascoraweg doen de verkeerslichten het al bijna 2 weken niet.

  Zolang we dergelijke basale zaken blijkbaar niet kunnen regelen, hoe kunt u het dan in uw domme hoofd halen om naar een hitech verkeersbeurs te gaan die de belastingbetaler bijna een ton heeft gekost!

  U bent een grote graaier, met net zo weinig integriteit als de partijen waaraan u zich verbonden heeft.

  Danki dios zien we u na de verkiezingen niet meer terug.

 17. wat een ongeloofwaardige bitch is dit…
  dit was een mega geldverspilling, want er gebeurt helemaal niets op verkeer gebied.
  ze is duidelijk een geldwolf zonder geweten.
  het volk mag creperen, maar zij mag buisness class met 5 sterren hotels naar NL.
  als er en god is zal ze hopelijk gestraft worden…

 18. Ik heb in die 4 en een halve minuut van dit gesprek totaal geen reden gehoord waarom deze personen naar die beurs moesten, behalve dan dat er budget voor was en dus laten we maar gaan. Drogredenaties en afschuiven op het budget en geklets over de infrastructuur die niet klopt en daarom moesten we zelf gaan. Volledige onzin, niets wat er nu mee gedaan gaat worden met `die kennis` die we nu wel hebben, niets maar dan ook helemaal niets. We moeten in nederland gaan kijken wat er moet gebeuren terwijl hier op het eiland zo ongeveer iedere kleuter kan bedenken waar er begonnen moet worden.

 19. Over corrupt zijn gesproken ze zitten niet voor het volk ze zitten voor zich zelf
  Een verkeersautoriteit, in welke tijdperk leven we en wie gaat die functie bekleden !!
  Heel vreemd .

 20. Door dit soort domme wijven zou je bijna wensen dat de vrouwenemancipatie wordt teruggedraaid.

  Ze vind het ok dat zeven grote onbenullen op het gebied van verkeer op peperdure snoepreis gaan OMDAT DAAR BUDGET VOOR WAS!

  Bij de volgende verkiezingen sluit ik niet uit dat deze grote graaister, call girl van Schotte, nog enkele tientallen stemmen krijgt.

  Uit de Caprileskliniek.

 21. En zo praten ze het goed..

  verkeersautoriteit. God, moet er weer een organisatie komen die veel geld gaat kosten en nooit wat zal uitvoeren.. we hebben al zoveel van dit soort organisaties..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *