Hoyer2 | Moses wil onafhankelijke experts voor voorbereidingscommisie parlementaire enquete nieuwe ziekenhuis

Marilyn Moses in gesprek met Rick Hart

MP doet niet mee aan consultatie

Parlementariër Marilyn Moses van politieke partij Movementu Progresivo ziet liever onafhankelijke experts in de voorbereidingscommissie voor een parlementaire enquete naar het nieuwe ziekenhuis.

Er wordt volgens het Statenlid nu al gepolariseerd en politiek bedreven met de commissie. De samenstelling moet volgens haar naar een hoger niveau worden getild.

Moses is intussen uit de commissie gestapt omdat ze het niet eens is met de samenstelling. Ze vindt dat van iedere fractie een vertegenwoordiger in de commissie moet zitten en er mogen geen mensen worden uitgesloten. Daar is volgens het statenlid geen wettelijke basis voor.

Pueblo Soberano en Korsou di Nos Tur maken geen deel uit van de voorbereidingscommissie die door Statenvoorzitter William Millerson is benoemd. Moses vindt dat onterecht.

Ze had liever gezien dat de commissie zou bestaan uit onafhankelijke experts.

Tijd: 5:08

Bron; Radio Hoyer 2

4 Reacties op “Hoyer2 | Moses wil onafhankelijke experts voor voorbereidingscommisie parlementaire enquete nieuwe ziekenhuis

 1. Graag hadden we gezien
  dat het gehele parlement
  uit experts bestond.
  Experts in wethouden en de regering controleren
  En niet uit sera bo ‘smuil’ roepende huisartsen
  die experts zijn in verkeersbeurzen bezoeken

 2. Mozes ‘had liever gezien dat de commissie zou bestaan uit onafhankelijke experts.’.

  Vreemd, want toen zich vorig jaar de snoepreis naar de verkeersbeurs voordeed ging Mozes er als mislukte huisarts heen, en alles behalve als verkeersexpert.

 3. De samenstelling moet naar ‘n hoger niveau. Erg genoeg al doran, moet al helemaal niet denken aan 2 walrussen of ‘n monk, of ‘n m rojer, of ‘n constantia, of ‘n kop cooper, etc etc.

 4. Moses wie gaan ze betalen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *