Hoyer2 | OM teleurgesteld na uitstel regiezitting Jamaloodin

Guillano Schoop in gesprek met Peter Eikelenboom

OvJ Guillano Schoop | Extra

Geen regiezitting vanmorgen in de zaak Maximus tegen ex-financienminister George Jamaloodin. De advocaat van Jamaloodin Eldon Sulvaran heeft een bezwaarschrift ingediend tegen de vervolging van zijn client.

Jamaloodin wordt door het OM verdacht de ‘tussenpersoon te zijn geweest van de moord op Helmin Wiels. Sms’sjes tussen Jamaloodin en Burney, Nino, Fonseca zouden dat aantonen.

Volgens Jamaloodin’s advokaat krijgt zijn client geen eerlijk process en bovendien is er geen reden om tot vervolging over te gaan omdat er sprake zou zijn van een spookgetuige.

Persofficier Guillano Schoop zegt het wel jammer te vinden dat de zaak vanmorgen niet doorging maar het OM respecteert de wet die mogelijkheden voor het indienen van bezwaar biedt.

TIJD: 4:44

Bron: Radio Hoyer 2

5 Reacties op “Hoyer2 | OM teleurgesteld na uitstel regiezitting Jamaloodin

 1. 1 blik op dit verschrikkelijk competente gezicht doet alweer het ergste vermoeden. Is niets, wordt niets en zal nooit iets worden

 2. Volgens @Brian S. “Heel laf hem naar het strand lokken door Kade Wilsoe!”. Nou weten we allemaal dat Kade Wilsoe ook lid is van de KFO, de club van de advocaten Sulvaran, Peterson en Eustatius. De vraag is, natuurlijk hoe kan Sulvaran, Jamaloodin verdedigen?

 3. Volgens Jamaloodin’s advokaat krijgt zijn client geen eerlijk process.

  Dankzij zijn client had Wiels geen kans. Heel laf hem naar het strand lokken door Kade Wilsoe!

 4. Officier van Justitie Guillano Schoop, die ken ik niet maar heb het vermoeden dat het geen hoogvlieger is. Waarom denk ik dat? Simpel, kan me herrinneren toen de zaak volop in onderzoek was, dus er waren toen nog geen namen bekend alleen wat gangleden opgepakt. De man werd s’ochtends vroeg door een journalist life in de studio gebeld en de eikel (sorry ik kan het niet laten) zegt ik zet mijn kind net af bij de school. Het zal weer aan mij liggen misschien heb ik een ander beeld over criminelen.

 5. Wordt ook een 5 jaren plan.
  Maar ja , als ze hemmaar vast laten zitten.Anders vlucht die weer of hij eindigt op de zeebodem.
  En wordt het nooit opgelost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *