Hoyer2 | Opnieuw problemen met gezondheid binnen SOAW

Hensley Koeiman in gesprek met Peter Eikelenboom

In het verleden klaagden mensen er ook al over dat ze allerlei allergische reacties kregen op de werkplek | Extra

Wat er aan de hand is binnen het gebouw van het ministerie van SOAW, weet ook de verantwoordelijk minister Hensley Koeiman op dit moment nog niet, maar het personeel wordt er ziek. De minister zet alles op alles om te weten te komen wat het gebouw mankeert.

In het verleden klaagden mensen er ook al over dat ze allerlei allergische reacties kregen op de werkplek. In de karnavalsperiode is er gespoten tegen schimmel en opmerkelijk genoeg namen daarna de klachten juist weer toe, zegt de minister.

Koeiman zet zijn personeel niet onder druk om te komen werken, omdat hij geen enkel risico wil nemen dat mensen straks nog zieker worden. Het spreekt voor zich dat het werk lijdt onder het verhoogd ziekteverzuim

TIJD: 4:26

Bron: Radio Hoyer 2

3 Reacties op “Hoyer2 | Opnieuw problemen met gezondheid binnen SOAW

  1. Ziek melden bij de minste loopneus of staken als een scheet je dwars zit. Nos cultura. Gek hè dat de boel op z’n gat ligt en er geen enkele vooruitgang te bespeuren is.

  2. Joep Meloen

    Volgens mij zijn ze daar allergisch voor werk.

  3. Massa hysterie of realiteit? Als het hetzelfde gaat als met het begrip `griep` dan weet ik het wel. Men hoort iets over griep en meteen loopt de helft van mijn buren moeilijk te kijken en hebben het, volgens hun althans al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *